Estem encantats amb els nous patis!!

A finals d’any van començar les obres de la transformació dels dos patis d’infantil. El projecte va néixer fa quatre anys partint de les necessitats dels infants i tenint en compte la seva opinió sobre a què els agrada jugar al pati. Després de molta feina entre disseny, pressupostos, permisos i obres… ja podem gaudir d’uns patis renovats. Són més naturals i pensats per potenciar diferents competències (comunicatives, socials, cognitives i motrius) i esdevenen espais d’aprenentatge i de jocs exteriors naturals.
El pati petit en què habitualment juguen els infants de P3 ara té tres espais nous: la cuineta, les taules de pícnic i els troncs d’escalada i equilibri. I mantenim els espais del sorral i circuit de motos i bicicletes.

El pati gran és el que està més canviat. Ara comptem amb més espais diferenciats de joc: la tarima-escenari de fusta, les travesses-bancs per seure o fer equilibri, la font-circuit, el turó d’escalada, les taules de pícnic i la cuineta. A més dels que ja teníem com el sorral, les dues casetes, les motos i bicicletes, la cabana, les caixes per fer construccions i els cotxes.

Oi què són maquíssims?

Aquest article ha estat publicat en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *