Taller de Pablo Picasso

La primera setmana de març els nens i nenes de cicle infantil hem pogut gaudir dels tallers sobre Pablo Picasso. Han vingut a l’escola uns experts i expertes en la matèria i ens han explicat un munt de coses sobre la vida del pintor. A través d’alguns quadres que ens han portat a la classe hem vist com Picasso sabia dibuixar la realitat com si fos una fotografia. Fins i tot hem interpretat nosaltres mateixos una obra seva. A mida que va anar creixent Picasso va anar canviant la seva forma de dibuixar, feia les persones amb totes les parts del cos com si fossin peces de trencaclosques mal col·locades. D’això se’n diu cubisme. Vam fer un joc on havíem de fer uns puzzles amb les parts de les cares de diferents retrats pintats per Picasso. Que divertit!
Per últim vam poder convertir-nos en artistes i fer la nostra pròpia obra d’art. A partir del retrat del seu fill Clot i d’un retrat de la Jacqueline, vam fer un collage seguint diferents tècniques plàstiques. Van quedar uns quadres impressionants!
Seguirem treballant uns dies més aquest pintor que hem descobert i que tant ens haagradat!

Aquest article ha estat publicat en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *