Presentació de la Melissa

Hola em dic Melissa i tinc 10 anys. Vaig a l’escola Folch i Torres. A mi m’agrada jugar al tennis, anar a nedar i jugar a la piscina amb les meves amigues. De menjar no m’agraden les verdures però, en canvi, m’agrada la pizza.
El meu color preferit és el lila. Sóc de les que pensa que cal viure la vida, perquè sinó seria un avorriment, però sempre sense dir mentides y sobretot… Riure molt!!!!!!!!!!!!! hi ha una sèrie i uns dibuixos que m’agraden molt que es diuen “Escenas de Matrimonio” i “los Simpsons”. M’agradaria que ja arribés el Nadal perquè m’ho passo molt bé amb la meva família i estic nerviosa per veure els regals que m’han portat.
Clica el dibuix i veuràs qui sóc

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *