Presentació del Jordi

gifjordi Clica sobre el dibuix per veure’m

Hola sóc en Jordi Beltrán Pujol, i soc el súper fan nº 1 del Bruce Lee .

M’encanten les arts marcials, jo faig tae kwon do. És un esport koreà i  ja sóc cinturó groc. Tinc déu anys i visc a Esplugues. No m’agraden gens les socials, en canvi sí m’agraden les naturals. Així sóc jo!!

Hola, sóc el Pere!

gif pere  Per veure’m clica el dibuix

Hola sóc el Pere, tinc 10 anys i vaig al col·legi Folch i Torres perquè és molt divertit.

M’agraden Smack Down, Pokemon, les cartes màgic, Zoey 101 i el bàsquet i el futbol. També m’agrada el dibuix. Els meus amics són l’Albert, el José, el Jordi, el Guillem i l’Eric. Els llibres que m’agraden més son els de la penya dels tigres i els de pesadilles.

Presentació de l’Oriol

gif oriol   Prem el dibuix per veure’m

Hola em dic Oriol i visc en Esplugues de Llobregat.Espero que us agradi el puzzle que he fet, és bastant fàcil. M’agrada molt la informàtica  i l’educació física, (m’agrada molt el futbol , el joc de mata conills…).

El que odio més son els controls sorpresa. Si sé quan en faran un, estudio una mica, però si és sorpresa a vegades em va malament, bé sí són fàcils no.

Presentació de la Marta

gif MartaClica per veure’m

Hola, em dic Marta.Tinc deu anys i m’agraden molt el gats però tinc un ocell, un canari. És molt “cachondo” perquè sempre que li poso el dit em comença a picar i m’agafa la pell una mica. És de color groc i es diu Piolin.El meu menjar preferit són les aletes de pollastre. Tinc una germana que es diu Alexandra, la meva mare es diu Cati i el meu pare Fermin.Sóc molt presumida i m’agrada molt pintar-me els llavis. També m’ho passo bé  fent-me fotos amb la meva súper mega càmera digital!!!!!!!  I després… enviar les fotos pel el msnnnn!!!!!!!!! Ara no em puc conectar perquè tinc molts controls!!!!!! Quin rotllo!!! L però m’agrada treure un mega excel·lent!!!!! xDJ m’agrada molt anar al cole però més aviat o més tard m’hauré d’anar a l’institut L amb lo difícil que és !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Bé però no pensem en això que em queden encara dos anys uffff… J jiji Al cole tinc moltes amigues: l’Alba, la Dominique , la Natàlia , la Núria i  la Georgina!!!!!!J

Adéuuuuuu!!!!!!!!! Un petó !!!!!!!!!!

Presentació de Brianda

Hola em dic Brianda. 

El que més m’agrada de l’escola és la informàtica però, en general, m´agrada tot   menys les naturals  i les socials. S’ha d’estudiar massa!

Visc  a  Esplugues  de Llobregat, a un pis en el carrer Vallerona.

 Tinc déu anys   i dos germans  que encara estan al meu país,  la Republica  Dominicana.Porto tres anys a Barcelona, m’agrada força encara que em costa una mica el català. Tinc moltes ganes de què vinguin els meus germans. Ara només els veig pels Nadals.

 gif brianda Clica el dibuix si vols veure’m

Presentació de l’Antonio

Hola soc el Antonio vaig néixer el 13 de juliol.  Tinc 10 anys ,vaig a 5è A. Em va molt bé el curs, més bé que l´any passat. Tinc dos hàmsters, un que es diu   Lari  i  un altre que es diu Chispon. També m’agrada la música, sobretot el  rap , fins i tot els ballo. Tinc una germana que es diu Ana Mari  i l’estimo. Sempre la defenso.

gif antonio Per veure’m clica el dibuix

Hola, sóc la Nahia

gif Nahia Clica el dibuix per veure’m

Hola, sóc la Nahia.

Visc  a Esplugues de  Llobregat .  Tinc 11 anys i tinc   dos germans que  es diuen Antonio, el que té 10 anys,  i  una  nena  que té 20 mesos.  La Sílvia  és la meva mare. 

Presentació de Jose

Hola soc el Jose. M’agrada anar al càmping. Normalment vaig a un  que està a Vilanova i la Geltrú

M’encanta Keroro, una sèrie de dibuixos animats, i  les cartes Duelmaster. També m’agrada anar a la piscina i jugar a l’ordinador. Trobo divertit veure

Megaman, una sèrie que tracta del futur. No m’agraden els pastissos, pero sí els gelats i dormir.

gif jose

Presentació del Janik

Hola, sóc el Janik!
Visc a Esplugues de Llobregat. Els meu pare es diu joan i la meva mare es diu Angelika. Tinc nou anys i les meves assignatures preferides son ls música i l’educació física.
El meu esport favorit és el tennis. No tinc germans pero sí un gos molt gros. Cada dilluns i dimecres vaig a jugar a tennis a Sant Joan Despí. M’ho  passo bomba jugant allà.      gif albert
 

Presentació de la Núria

Hola, em dic Núria i segurament, als que llegiu això, no us conec de res. Tinc 10 anys i vaig al Folch i Torres. M’agrada molt fer fotografies amb la meva camara i també m’agraden els esports, mirar la televisió…
M’ho passo bé connectant-me a Internet, per a poder jugar , buscar fotografies, buscar informació, escoltar música…
Tinc molts amics!

gif nuria