FILM FINAL: “AMAGA’T AMB MI”

La idea per fer la pel·lícula “Amaga’t amb mi” surt d’un personatge que vam crear que és una nena (Àlex) que sempre vol manar i, en el joc, sempre vol guanyar. També ens va inspirar molt el lloc on està feta perquè el dia que havíem de decidir, com que ens costava, vam anar a aquest pati del darrera del Museu Verdaguer i se’ns va acudir la idea del joc d’amagar. Creiem que hem treballat especialment:

– El so. Vam fer un rodatge especial per les veus i els diferents sons

– El punt de vista. Vam intentar no abandonar mai el punt de vista de l’Àlex.

– El color. Ens vam basar en els diferents tons de verd (inclosa la protagonista)

– Els moviments de càmera, com el darrer del cub que, a més, havíem d’anar corregint l’iris perquè el pla final sortia massa cremat pel sol.

El rodatge va estar molt divertit i relaxat tot i que en alguns moments va ploure. El muntatge va ser lent però també divertit perquè vas veient les “pifies”. Per marcar el canvi o tall pels plans picàvem de mans per marcar-lo.

Els nens i nenes del taller

Deixa una resposta