2 de juny: DIÀLEGS CINEMATOGRÀFICS

Un cop estrenada la pel·lícula a l’Institut Francés i superats ja els nervis i les emocions, el dimarts passat, a l’escola, vam fer tres sessions projectant “Amaga’t amb mi” que per cert ja podeu veure en aquest bloc. Una amb els els pàrvuls de 3, 4 i cinc anys a qui vam felicitar pel seu silenci i atenció durant la projecció. Van parlar molt i van preguntar moltes coses però el que més els amoïnava era saber com va sortir finalment la protagonista.

Una atra sessió va ser amb els de 1r, 2n i 3r on també va haver força comentaris i preguntes ja més relacionades amb la història i els seus significats. Ens van felicitar.

La tercera amb els grans de 4t i 5è va ser d’un nivell més alt. Es va parlar de color, de moviment de càmera i dels possibles significats del cub de rubick.  Tot plegat una tarda de diàlegs cinematogràfics al voltant de la nostra peli.

Deixa una resposta