25 de MAIG: L’EMOCIÓ DE L’ESTRENA

Més d’una setmana després de l’estrena a l’Institut Francès hem pogut comentar el gran dia i també veure les pel·lícules de les escoles del dimarts 26.

L’emoció de veure el nostre film en aquella pantalla tan gran i en aquella sala plena de públic tan divers (en edat o en procedència)  va ser molt gran. Però també era molt gran l’interès o la curiositat de veure què havien fet o quin camí havien triat les altres escoles per fer els seus curts o solucionar el treball del color o complir les regles del joc. Vam disfrutar molt de tota la jornada. Felicitats per l’organització!

2009-estrena-cinemaencurs-005-800×600.jpg

 “M’ho vaig passar molt bé, i em vaig adonar que tots els curts utilitzaven de tema principal l’amistat o l’amor. Em vaig adonar que em mirava els curts amb uns altres ulls. La resta del dia va ser molt divertit” (Elisa)

“Va ser molt emocionant. Vam pujar a l’escenari i vam explicar coses sobre la nostra pel·lícula. Després vam fer preguntes al Mestre Morera i al Costa i Llobera. Més tard ens van fer preguntes a nosaltres, va ser una experiència molt divertida” (Guarina)

“Va ser molt guai, però alguna peli no em va fer del tot el pes. Quan vam sortir a l’escenari a contestar preguntes em vaig posar molt nerviós” (Iñaki)

 “Trobo interessant la trobada que vam fer a l’Instituit Francès  perquè així podíem veure, saber i comentar els curts dels altres, I a més està molt ben organitzat.” (Maria)

“M’he fixat que aquest any el tema que sortia més era l’amor. Va ser molt emocionant!” (Majdouline)

“Del IES Badalona me gustó mucho la historia porque es más de mi estilo y también es más cercana” (Marcelo)

 “El que més em va agradar va ser veure les pel·lícules dels altres, el treball dels altres” (Iker)

 

 

 

Deixa una resposta