12 de NOVEMBRE: MINUTS LLESTOS PER GRAVAR

Sembla que les idees estan clares, cadascun de nosaltres ha pensat i repensat el que vol fer i el que vol que surti. Què passarà? Sortirà el que pensava? O no? Tindré sort i hi haurà alguna sorpresa? Estarà dins del temps el final que he pensat?

Tindrem trens des de dins, des de fora, nens caminat pel bosc, peus que caminen per les Rambles, coloms, un autobús que vol imitar el vaixell dels Lumière, pàrvuls explicant la seva notícia…

Hauré triat bé l’alçada de la càmera? I la seva posició? Serà correcte l’enquadrament que he triat amb els marcs de cartolina?… La resposta aviat!                                                                                                                              localit2-800×600.jpg     localit3-800×600.jpg                                         localit4-800×600.jpg

2 Respostes a “12 de NOVEMBRE: MINUTS LLESTOS PER GRAVAR”

 1. Guarina (els xiprers) Diu:

  hola!
  ja sabeu qui sóc,
  només passava per dir alguna cosa, ah! i ha quedat molt xula la web.
  DEW
  Guarina

 2. Isabel Diu:

  Hola nois i noies dels Xiprers!

  Sóc la Isabel, la mestra del CEIP Mestre Morera. Qué emocionant això de gravar els minuts Lumiere! Nosaltres també hem començat i estem molt contents.
  Hi ha molts nanos que han gravat coses de l’escola, però hi ha d’altres que han anat a fora del barri i han fet una exploracio molt xula…ja tenim ganes de que els veieu.

  Una abraçada ben forta!

  Isabel

Deixa una resposta