Film final

Ja podeu veure el nostre film a l’apartat “Films finals” del nostre bloc.

4 Respostes a “Film final”

 1. Laia i Núria - Cinema en curs Diu:

  Hola a tots!

  Molts dels assitents, després de la projecció, ens van dir que s’havíen quedat admirats per la vostra pel•lícula: la tria dels enquadraments, les localitzacions, els colors, els objectes i la interpretació de les actrius.

  Es molt interessant el treball amb els primers plans, que fixen la relació (molt intensa) dels espectadors amb les protagonistes. També són molt rics els dos plans de detall dels clauers: primer amb les mans de la Gemma, després amb les de la Rosa. Amb la Meritxell (intervenant de Les Corts i de Bordils) comentàvem que era interessant comparar com havíeu mostrat vosaltres l’amistat entre la Gemma i la Rosa (amb els clauers) i com ho havien fet a Les Corts (amb les fotografies dels amics a la paret). Pensem que vau tenir una idea molt bona!

  En el diàleg de la tarda es van dir coses molt interessants. Vam descobrir, per exemple: que en el film els colors jugaven un paper molt important. Especialment el groc, del clauer de la Rosa, del jersei (taronja) i del paraigües de la Gemma.

  L’altra va ser descobrir que la tria del títol havia fet l’efecte buscat: “Una nena se sent sola” fa referència a la Gemma a l’inici del film i a la Sara al final. També trobem molt interessant com heu reballat aquest canvi de punt de vista (i d’emoció) al final del film. Si fins aleshores ens havíem identificat únicament amb la Gemma, sobtadament passem a identificar-nos amb la Rosa (quan s’acosta cap a la càmera i amb el primer pla en què pregunta “Anem a jugar?). I encara més: després d’això veiem a la Sara. Aquest primer pla transforma tot el film: fins aleshores havíem vist a la Sara com un personatge secundari i una mica dolent. Al final, tot es transforma: la Sara passa a ser veritable protagonista, compartim la seva tristesa.

  Finalment, tots conicidim en considerar que la idea de rodar al funicular va ser molt bona: és molt maco el joc entre la Gemma asseguda i el moviment del fons, així com els canvis de llum sobre el seu rostre. I el fragment de Minut Lumière del creuament del funicular et summergeix encara més en l’emoció de la protagonsita!

  Moltes felicitats!

 2. alba, helena i anna Diu:

  Hola nens i nenes de tres Pins!

  Us voliem felicitar per el vostre curt! Ens ha agradat molt com heu arribat a transmetre els sentiments de la protagonista. La història és molt emotiva, ens va arribar a emocionar més que qualsevol altre curt.
  Creiem que heu treballat moltísim per arribar a fer un curt tan magnific com el que ens heu presentat.
  El pla que més ens va agradar va ser quan la protagonista es trobava sola en el banc i l’amiga l’anava a buscar per jugar juntes.Vau saber transmetre molt be el canvi d’estat de la protagonista.

  Molts petons!!

 3. alba, helena i anna Diu:

  EII!

  Som de l’IES Les Corts!

 4. Abril Ciuró Diu:

  ma agradat molt la bostra pelicula i os felicito pel trevall que eu fet

Deixa una resposta