Rodatge del Minut Lumière de la Júlia (dilluns 21 de gener)

El Minut de la Júlia

El Minut de la Júlia 2Desmuntant el tr?pode

El dilluns la Júlia juntament amb el seu equip format per la Mabel i la Paula, van anar a filmar el seu primer Minut.

Es van col.locar a la cruïlla C/ del Vivers i Avgda. de l’Estadi per poder filmar quan els cotxes es posen en marxa al semàfor de la Avgda. de Sta. Madrona, al costat de l’escola. La Júlia era la directora i la Mabel i la Paula, les seves ajudants.

La Júlia estava molt nerviosa, perquè per ella el Minut era molt important. Filmant es van adonar de la importància de l’espera i de calcular bé el temps. Va anar molt bé!!!

2 Respostes a “Rodatge del Minut Lumière de la Júlia (dilluns 21 de gener)”

  1. Núria Diu:

    Va ser una molt bona idea rodar el Minut (el primer del grup!) a la tarda, amb aquestes ombres tan grans i aconseguir una llum groga. L’acció és molt maca: el pla s’obre amb un gran camió blau i es tanca amb el camió blanc que té l’intermitent posat per girar.

  2. Júlia Diu:

    Vaig començar a preparar el meu minut sobre les 15:30 però fins les quatre no vam iniciar el rodatge. És per això que la llum començava a apagar-se i van aparèixer les ombres. Vaig patir una mica per si no podiem filmar per falta de llum natural. Però al final el rodatge va quedar ben maco.

Deixa una resposta