Jornades de formació pràctica a Can Collell

Aquest any Cinema en curs ha organitzat unes jornades de formació pràctica per a intervenants, mestres i professors. Van ser dos dies de treball sobre la càmera, el guió i el muntatge, així com també va servir d’espai per a què intervenants i professors es trobessin i programessin el curs.

Rodatges dels desplaçaments

Dissabte al matí vàrem començar les jornades de formació amb una pràctica de rodatge. Es tractava de filmar un desplaçament amb entre 3 i 5 plans, de manera que posteriorment, en el muntatge, es creés un espai continu a partir d’espais no contigus a la realitat.

cinemaencursrodatge5.jpg

cinemaencursrodatge6.jpg

cinemaencursrodatge3.jpg

cinemaencursrodatge2.jpg

cinemaencursrodatge7.jpg

cinemaencursrodatge8.jpg

cinemaencursrodatge9.jpg

cinemaencursrodatge10.jpg

Deixa una resposta