Desplaçaments. Rodatge i muntatge

“Caminant”: pràctica de desplaçament filmada per la Montserrat Planella, la Pepita, la Sònia i en Joan, acompanyats pel Pablo; i muntada per la Pepita, la Sònia i en Francesc, acompanyats per la Núria.

[kml_flashembed movie="http://www.youtube.com/v/enEP7Y4twcU" width="320" height="240" wmode="transparent" /]

“Camí al riu”, pràctica de desplaçament filmada per la Raquel, el Txema, el Francesc i la Dolors, acompanyats per l’Oscar i l’Helena; i muntada pel Txema, la Dolors, en Francesc i la Conxita, acompanyats per l’Helena.

[kml_flashembed movie="http://www.youtube.com/v/gtDvsYZJqoo" width="320" height="240" wmode="transparent" /]

“Misteri al santuari”: pràctica de desplaçament filmada per l’Antònia, en Gaspar, l’Esther, la Maite i en Roger, acompanyats per la Maia i la Meritxell; i muntada per l’Antònia, en Gaspar, l’Esther, acompanyats pel Pep.

[kml_flashembed movie="http://www.youtube.com/v/F5J0Eq96Cxs" width="320" height="240" wmode="transparent" /]

Pràctica de desplaçament filmada per la Carmen Gallego, la Maria Roig, la Pilar i en Carlos, acompanyats pel Miquel Angel i en Pep; i muntada per la Carmen Gallego, la Maria, en Roger i la Raquel, acompanyats pel Miquel Angel. 

[kml_flashembed movie="http://www.youtube.com/v/1ujoofVRug0" width="320" height="240" wmode="transparent" /]

Pràctica de desplaçament filmada per la Carme Congost, la Conxita, el Jordi Juan i el Jordi, acompanyats per la Núria; i muntada per la Carme, la Maite i la Pilar, acompanyades per l’Oscar i la Maia.

[kml_flashembed movie="http://www.youtube.com/v/ZpKLRZWoT5E" width="320" height="240" wmode="transparent" /]