La solitud del corredor de fons (1962), de Tony Richardson

Dimecres 25 de febrer els alumnes de l’Institut Bellvitge, l’Institut Castellet, l’Institut Joan d’Àustria, l’Institut Júlia Minguell i l’Institut Narcís Monturiol assisteixen a la projecció de la pel·lícula La solitud del corredor de fons, del director anglès Tony Richardson. Una sessió organitzada amb la col·laboració de la Filmoteca de Catalunya.

Una resposta a “La solitud del corredor de fons (1962), de Tony Richardson”

  1. marccubias Diu:

    A mi la pelicula m’ha impresionat bastant perque el personatge principal és comportava d’una manera un pel estranya per poguer-se alimentar i no passar gana.
    El que m’ha agradat bastant han sigut els plans de la platja i del bosc quan corria, és veia la profunditat de la imatge i la resplendor de la llum amb el mar en el cas de la platja tan com els arbres en el cas del bosc.

Deixa una resposta