Estrena del film final i projecció a la Filmoteca

Ja podeu veure Sis per sempre, el film que hem realitzat a Cinema en curs 2011-2012. Esperem que us agradi!

A continuació podeu veure algunes fotografies del moment de la nostra presentació a la Filmoteca de Catalunya. Vam compartir la jornada amb tots els participants dels tallers de Cinema en curs 2011-2012.Text de presentació del film Sis per sempre:

Bon dia, som els alumnes de 6è de l’Escola Espronceda, de Sabadell.
Al llarg del curs, hem aprés moltes coses: que el cinema ve de la fotografia, a treballar en equip, a expressar els sentiments, a no tenir vergonya davant la càmera, a utilitzar l’equip de rodatge, i hem vist que fer una pel·lícula no és tan fàcil com sembla perquè per gravar un film de 9 minuts hem trigat un mes.
També hem tingut alguna dificultat: ens hem trobat que a vegades gravem una escena amb una intenció però després quan la veiem descobrim que té un altre significat.
Estem molt contents de presentar-vos la nostra pel·lícula. Fer-la ha estat un procés llarg.
Primer vam mirar algunes pel·lícules i després vam fer el nostre primer rodatge: El minut Lùmiere que ens va servir per tenir un primer contacte amb la càmera, ens va fer observar el nostre entorn.
Després vam fer la Pràctica Central i ens va servir per practicar el rodatge, per actuar, per fer els nostres primers moviments de càmera i vam començar a pensar com expressar els sentiments.
Per escriure el guió vam haver de portar tres històries que ens haguessin passat i a partir d’aquests sentiments vam fer el guió.
Tot aquest treball ha servit per incorporar a la nostra pel·lícula tot el que hem aprés.
Per acabar volem donar les gràcies a tots els que ens han ajudat a fer la nostra pel·lícula.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *