PROJECTES FOTOGRÀFICS

Hola a tothom! Els nostres projectes fotogràfics ja estan llestos. Els títols i les explicacions de cada projecte les penjarem tan aviat com ens sigui possible, de moment però ja podeu veure’n les imatges. Salutacions!

2 Respostes a “PROJECTES FOTOGRÀFICS”

 1. Mar Diu:

  Hola! som els nens i nenes de sisè del Ceip Espronceda i us volem felicitar pel vostre treball, ja que les vostres fotografies són molt maques i ens han agradat molt.
  CONTINUEU AIXÍ I MOLTES FELICITATS A TOTS.

  Alumnes de sisè
  Manolo, Rocio, Christopher, Christian i Andrea.

 2. Marta (Cinema en curs) Diu:

  Hola a tothom!

  Sóc la Marta de Cinema en curs. Tal com diuen els nens i nenes del CEIP Espronceda, cal felicitar-vos pel treball en composició, en la recerca del colors i per l’ús suggerent dels paràmetres fotogràfics. De ben segur aquest ric treball us donarà moltes idees de cares al film final! Per altra banda, la Mireia i en Roger ja ens han explicat una mica com va anar el rodatge de la pràctica central i ja tenim moltes ganes de veure-la al bloc!

Deixa una resposta