Ja hem penjat els minuts, animeu-vos a mirar-los!!

 • Hola a tots, per fi els de l’IES Costa i Llobera hem penjat els minuts Lumière, possiblement vam ser un dels primers a rodar-los però hem tingut algun que altre problema alhora de penjar-los i comprimir-los. Malgrat tot, ja podeu gaudir-los i fer-nos comentaris.
 • Per cert, també tenim els projectes fotogràfics bastant avançats, properament els penjarem, però mentrestant podeu llegir-vos les sinopsis i veure alguna de les fotos que en formaran part. 
 • Fins aviat!! 

3 Respostes a “Ja hem penjat els minuts, animeu-vos a mirar-los!!”

 1. Meritxell (intervenant) Diu:

  Ei hola!!
  Què bé que ja tingueu els Minuts al bloc!! En teníem ganes!! Em semblen molt interessants!! En el Minut dels Skaters, el monopatí que va corrent sol per la plaça ho vàreu provocar vosaltres o realment es va donar així? És un moment extrany i inquietant! Es molt maco!!
  Després, el minut de l’Aquari realment és molt relaxant i inquietant…us heu imaginat alguna història de ficció a partir del minut??

  Fins ara!
  Meritxell

 2. Roger (professor) Diu:

  Com que veig que ningú ha contestat, de moment t’avanço que el monopatí que surt sol per allà va ser totalment fruit de la casualitat! certament és un moment ben estrany.
  Tan l’Oscar com jo estem contents dels minuts que finalment van sortir, el de l’aquari és possiblement el més oníric i “surrealista”.

  La resta de les teves preguntes espero que les contestin els nois i noies ben aviat!

  Fins ara!

 3. Clàudia Civico I Jan gustems Diu:

  Hola Meritxell;

  Hem estat molt enfeinats amb la pràctica de la presentació del personatge, i ho sentim per no haver pogut respondre abans.

  Doncs bé, en el minut dels “skaters” va ser per pura casualitat que apareixes el patinet pel mig de la plaça Universitat, i realment ens ha agradat com ha quedat aquest patinet sol pel mig.
  El de l’aquàrium, li hem preguntat a la nostre companya Elisa, i ens ha dit que efectivament s’havia imaginat una història. Concretament el passat d’aquells peixos, com vivien, què menjaven, què feien abans d’estar a l’aquàrium…

  Estem d’acord amb tu en que aquest és un minut Lumière molt relaxant i inquietant.

  Cordialment Clàudia Cívico i Jan Gustems

Deixa una resposta