Fotos minuts

 • Hola aquí teniu les fotos dels rodatges dels minuts Lumière, que per cert em decidit ordenar i exposar de forma més entenedora per a tothom, esperem que en gaudiu.Tots els nostres minuts van ser rodats en una mateixa jornada, cadascú va decidir quina era la millor hora per rodar la seva idea i d’aquesta forma ens vam distribuir en tres grups, un que va treballar de bon matí, un que ho va fer del migdia fins a la tarda i un altre que va concloure la sessió gravant des d’última hora de la tarda fins a plena nit. Va ser un dia intens però ben productiu! Les fotos del grup més matiner en rodar són aquestes en que hi apareixen el Nil, el Pere i la Marina, ens vam moure per la pròpia escola, per una gasolinera “propera” i per l’estació del peu del funicular
 •   img_0804.JPG          img_0801.JPG           img_0823.JPG           img_0831.JPG    
 • Amb el segon grup, el grup B o grup Àgora, format per el Kevin, la Claudia i el Pep vam rodar a Pl. Francesc Macià, Pl. Universitat i Pl. Catalunya respectivament.   
 • img_0832.JPG           img_0841.JPG 
 • per últim, el grup C format pel Jan, l’Hèctor i la Elisa va rodar vora del mar i en plena nit, concretament els rodatges van fer-se al Maremàgnum, a l’Àquarium i a un passeig proper al moll de la fusta.
 •  oscar-hector-i-jan.JPG     jan-i-hector.JPG     elisa-i-oscar.JPG   
 • Fins la propera!! 

3 Respostes a “Fotos minuts”

 1. meritxell (intervenant) Diu:

  Hola a tots!

  Sóc la Meritxell, intervenant del CEIP Bordils i de l’IES Les Corts. Nosaltres rodem els Minuts la setmana que ve. Què tal l’experiència? Va funcionar tot bé? Esteu contents amb el resultat? I què tal l’experiència del vostre primer rodatge? Ja tinc ganes de veure els Minuts!! Espero que els pengeu al bloc ben aviat i així els podem veure!!

  fins aviat,
  Meritxell

 2. Meritxell (intervenant) Diu:

  Hola nois!

  M’agrada la nova composició de fotos dels rodatges!!
  Us escric perquè he estat veient les fotos dels projectes fotogràfics. Semblen interessants!!M’agrada molt la idea dels retrats frontals en PP de la gent que està a la residència i em sembla que molts dels enquadraments que he triat per a la sèrie dels animals poden funcionar molt bé. Ara esperem veure més fotos per seguir bé el projecte de cadascú!!

  fins aviat!
  Meritxell

 3. Núria (Cinema en curs i intervenant al CEIPM Tres Pins) Diu:

  Hola a tots,
  com diu la Meritxell, els projectes fotogràfics són molt suggerents. Esperem amb molta curiositat veure com avancen i prenen forma. Potser podeu crear una entrada dels “projectes fotogràfics” al “diari dels tallers” perquè així podrem anar-los comentant allà. Esperem veure’ls, i els Minuts, és clar!
  Fins aviat,
  Núria

Deixa una resposta