La companyia

Hola som la Pili i la Larissa.

Nosaltres vam decidir fer la pizzeria perquè ens agrada molt la pizza i volíem veure com posaven els ingredients i com ho posaven al forn. Al principi volíem gravar l’institut, però dos companys més ja l’havien triat abans que nosaltres i també tenien el permís per poder-hi anar a gravar.

El nostre minut lumière ens va agradar molt, perquè ens

va sortir com ho havíem previst. Nosaltres pensem que la part més important va ser quan la dona posava els ingredients, encara que el Daniel ens va regalar 2 o 3 segons més, nosaltres pensem que ens va sortir genial.

Al acabar tots els minuts lumière, tota la classe va estar molt contenta, ens havíem esforçat molt, perquè no sempre poden sortir les coses com esperem, ja que alguns companys no els hi van sortir com esperaven. No ens queixem del nostre treball en parella, estàvem molt satisfetes del grupet que ens acompanyava.

TÀNIA I ARIADNA

EL MASSATGE

Hola som l’ Ariadna i la Tània, som de l’escola Comtes de Torregrossa, d’Alcarràs. Nosaltres vam fer el minut lumiere sobre un massatge amb xocolata desfeta. Vam tenir interès per fer això perquè era una cosa que no estava molt vista, encara que vam dubtar en veure com feien una pizza o veure com feien el massatge, però al final ens vam decidir en grabar el massatge sobretot perquè quan vam anar a demanar els permisos, que encara no estàvem ben segures, ens van dir que ens ho farien amb xocolata desfeta i ens vam acabar de decidir. En conclusió el dia 11 de Novembre vam anar a grabar, tot va sortir força bé. Abans d’anar a grabar el massatge vam anar ajudar a uns companys que ho feien a l’institut, quan va arribar l’hora d’anar a grabar el nostre minut, ho vam preparar tot en una sala, vam fer primer el balanç de blanc però van haber uns petits canvis de plans i el vam tenir que tornar a fer, els sonorista del nostre minut era un company que es deia Cristian, ens va ajudar molt i ho va fer molt bé. El resultat va ser genial, estem molt contentes del nostre treball perquè ens pensem que ha quedat increïble.

PERRUQUERIA MAGDA

El divendres dia 12,la Clàudia i la Xènia vam anar a rodar com feien un pentinat a la perruqueria.

Al arribar,vam muntar el trípode a un costat per a que no ens veiéssim,llavors el Dani ens va preguntar per què havíem posat el trípode allà, i nosaltres li vam respondre que perquè es veia el pentinat que li feia la perruquera per darrera, i la cara de la dona. Vam apretar el botó de gravar i després vam recollir-ho tot i vam venir cap a l’escola. Nosaltres creiem que ens va quedar meravellós.

L’Ambulància

El dia 10-11-2010 vam anar a gravar l’ambulància del cap, tot estava preparat, els vam trucar per saber quin dia la netejaven.

Quan estàvem preparant el trípode per gravar l’ambulància, van trucar al cap i l’ambulància va haver de marxar i el més emocionant es que nosaltres la vam gravar marxant amb la sirena posada.

Deixa una resposta