Els nostres diaris de la llum

Ja podeu veure els diaris de la llum que vem realitzar durant les vacances de Nadal. Esperem que us agradin!

 

Nico

Enquadrament frontal de la platja

Enquadrament des de la pineda

Anne Söphie

Homero

Tomàs

Lídia

Inés

Alzina

Uma

Arnau

Mateo

Benja

Júlia

Alice

Chiara

Sheris

Carlota

8 Respostes a “Els nostres diaris de la llum”

 1. Dani, Ana i Marçal de Xiprers Diu:

  Hola a tots i a totes. Ens agraden molt les vostres fotos però sobretot volíem comentar el minut de l’Uma dels dofins perquè ens ha agradat molt el color blau que domina, les boles que destaquen i el so amb la música i el públic. Vas calcular molt bé el temps. Fins aviat.

  Dani, Ana i Marçal

 2. Sid i Carlota de Xiprers Diu:

  Hola, ens han agradat molt els vostres minuts i ens han agradat també els vostres comentaris dels nostres. El del circ, del Nico, té molts punts on pares l’atenció i ningú mira a la càmera. Hi ha un grup parlant i altres entrenant però se te’n va la mirada al del llit. Hi ha moltes línies.

  Sid i Carlota

 3. Eulàlia, Lara i Mariona Diu:

  Hola amics i amigues!! Gràcies pels vostres comentaris!! Hem vist a classe els vostres minuts, estan molt bé. El de la Sanna, L’arribada, està molt ben calculat el temps, és perfecte i hi ha una bona transformació perquè passa de tot buit a tot ple. Hi ha reflexos al vidre del tranvia i ens ha recordat al de l’autobús d’una de nosaltres, la Mariona. Està molt ben enquadrat. Ens veiem divendres!!

  Eulàlia, Lara i Mariona

 4. Ona i Sara de Xiprers Diu:

  Ens han agradat els vostres comentaris i les fotos de la llum. Volíem dir que el minuts de l’entrepà, de l’Elena, té un conjunt de verds molt curiós i està molt ben enquadrat.

  Ona i Sara

 5. Mali, Marc i Nahui Diu:

  L’hora dels crits, de Brandson i Victor, ens ha agradat molt a tots. L’enquadrament és molt bo perquè hi ha moltes línies (escala, barana, terre, bàsquet…). Hi ha una bona transformació perquè s’omple de gent i de so. Es veuen moltes històries i t’hi fixes en la nena que fa la roda.

  Mali, Marc i Nahui

 6. Jordi Diu:

  Hola, com esteu? Hem vist els vostres minuts i estan molt ben fets. El del Mateo és interessant pels colors i perquè hi ha molta profunditat i moviment. Hi ha acció davant i darrera. El so ambient ens agrada i també la llum cremada de la dreta. Felicitats!

  Lluís, Tere i Livia

 7. Carla, Pau i Vilas Diu:

  Quins minuts més xulos! Ens ha cridat l’atenció el de l’Arnau i la Carlota, Amassant per l’enquadrament que dona molta profunditat. El so és interessant per la veu del manaire i distreu molt la noia de davant que li costa acabar. Ens agrada molt que a la dreta hi hagi vidre i es vegi color vermell.

  Carla, Pau i Vilas

 8. Loli i Thomas Diu:

  Hens a agradat molt molt les vostres fotos estan molt bé el enquadament que eu fet.Que us vagi bé

Deixa una resposta