Localitzacions

Hem anat als llocs on volíem gravar i hem observat exactament el que gravarem. Alguns hem canviat la proposta inicial o bé perquè no teníem permís o bé perquè no era gaire interessant.aimg_1595

Som la Nadia i l’Ana Marie i nosaltres volíem gravar el nostre minut en una fruiteria del mercat de Santa Caterina que tenen una fruita molt gran i molt maca, finalment vam canviar de botiga i gravarem una fruiteria del carrer de l’escola.

aimg_1652 aresized_imgp0119

Som l’Arnau i el José, gravarem el minut a les Rambles a una parada que venen hàmsters, ens agraden molt aquests animalets.

aresized_imgp0124

Aqui estem la Najua i la Basma, volem filmar el nostre minut a les Rambles de Barcelona, volem que es vegi la gent i els cotxes, autobusos…

aimgp0139 aimgp0143

Hola, som el Saúl, el Bouba i el Salah, nosaltres volem gravar aquesta estàtua de les Rambles, ens agrada aquesta perquè fa molta por i tothom es para a mirar-la.

aimg_1651 Som la Celia i la Emma, nosaltres volíem filmar en una botiga de gossos, però quan hi hem anat no ha pogut ser. Al final hem trobat una bona localització al Moll de la Fusta.

Deixa una resposta