Presentacions

 

Hola Marcos, em dic Iván i tinc deu anys. Vaig néixer a Barcelona. A mi m‘agrada el color vermell i negre. M’encanta jugar a basquet, llegir i una mica a futbol. Sóc simpàtic i graciós i se fer uns quants sorolls. Visc al carrer Salvador Espriu, al costat de la Barcelonetai m’agrada banyar-me a la piscina .

Bé adéu, i que et millori la cama.

aivan41

Ivan Pérez – Montes

CELIA MARIN

Hola Marcos, em dic Cèlia i sóc una nena simpàtica i divertida. M’agraden molt els animals però sobretot els gats i de gran vull ser veterinària . També m’agrada la gimnàstica rítmica , saltar a corda també i muntar a cavall. Marcos espero que et milloris i que no sigui greu.

presentació

presentació

JOSÉ VALEROZO

jose ajose2

Hola Marcos em dic José , sóc un noi i tinc deu anys, m’agrada jugar a les consoles i també jugar a bàsquet . I també jugar al Faceboo.com , i d’altres webs. Tinc un germà bessó i es diu Álex . Tinc dues germanes ,una es diu Maria José i l’altra es diu Montse . Que et millori el peu .

José Valerozo

NADIA MORENO

anadia-i-celia

Hola Marcos .Jo em dic Nadia i sóc blanqueta  i d`ulls marrons i verds. M´agrada fer gimnàstica rítmica al poliesportiu de l’estació del nord . Sóc molt xerraire, sobretot amb les amigues. Aquesta de la foto és la meva amiga Celia. Jo sóc la que porto cues. M´agrada cuidar animals si són gossos. També m´agrada molt cantar. Sóc molt simpàtica, i m’agrada fer bromes. Tinc un germà de 17 anys.

Espero que el peu vagi bé, cuida’t.

 

Deixa una resposta