Presentacions

saul

Hola Marcos , em dic Saúl i tinc 10 anys.

Vaig néixer a Barcelona m’agrada jugar a basquet, futbol i més esports. També m’agrada anar a l’escola. Tinc una germana bessona que és diu Cèlia. Els meus pares van néixer a Cuenca.

 

 

 

Saúl Marin Morata

pau

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Hola Marcos!

Em dic Pau i tinc 10 anys, vaig néixer a Buenos Aires.(Argentina) Visc al Raval. M’agrada el futbol, el bàsquet i el kung-fú. Jugo a un equip de futbol, i jugava amb l’equip de bàsquet de la meva escola. Ara també faré kung-fú.

Tinc el cabell curt i de color ros, marró, negre i una miqueta de vermell però el dominant es el ros, els ulls els tinc entre verd, turquesa i gris. Sóc el més baixet i prim de la classe però sóc més gran que el més alt de la classe.

Pau Franco

emma2

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Hola Marcos, em dic Emma. M’agrada dibuixar , fer plàstica, fer teatre, fer patinatge en línia i fer natació. El meu pare és americà i jo parlo anglès, la meva mare és belga però jo no parlo flamenc. Visc i vaig néixer a Barcelona, al Barri del Casc antic, vaig a l’escola Cervantes que està al carrer Sant Pere Més Baix.

Emma Cowdery

christian


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Hola em dic Christian sóc de Barcelona i el meus pares són també de Barcelona.

Vaig néixer a la Vall d´Hebron.

Jo de gran vull ser model, cantant o dentista.

Tinc deu anys i la meva escola és el CEIP Cervantes. M’agrada viatjar, per la muntanya i sóc boletaire.

Que et milloris.


 

 

 

Christian Melenchón


basma

ma-basma-2

Hola Marcos, em dic Basma, i soc d’aquí Barcelona, com veuràs m’agrada molt ballar. Vaig néixer a Barcelona, però els meus pares són de Marroc. Sóc una nena molt simpàtica però a vegades sóc molt vergonyosa. Sóc morena, tinc els ulls de color castany. Una de les coses que m’agrada fer es sortir amb les meves amigues .

Et deixo, adéu i que et vagi bé la cama.

Basma Salmi

 

Deixa una resposta