Presentacions

Hola,  jo  em  dic  Chaima, m’agrada moltíssim dibuixar, i de gran vull ser dibuixant de còmics i  després ser actriu  de  televisió. Tinc 9 anys, però el 7 d’octubre  faré 10 anys. El meu  esport preferit  és el  bàsquet  i  el  bolei. Soc una nena simpàtica.  

                                                              Chaima  Bouhsaien

 

 

Hola  Marcos,  em dic Danna tinc 10  anys,  jo sóc de  Bolívia. Jo sóc una nena i  sóc moreneta. La Maria  José  ens  va  dir que et vas fer mal al peu, espero que no sigui greu i  que podràs venir a  l’escola  per fer coses.  Sé jugar a basquet molt bé. M’agrada dibuixar i sóc molt bona en esport. La meva millor amiga és la Maddu.

 

danna1 Danna Daniela Garcia

 Hola Marcos, em dic Eric López i tinc 10 anys i visc a Barcelona al Barri Vell. M’ agrada el futbol i el bàsquet. Jugo en un equip de futbol al pont de Marina. De gran m’agradaria ser o futbolista o professor. A mi m’agrada anar al cinema, les pel·lícules que més m’agraden son les de ficció i d’aventura. Jo vaig néixer a l’ hospital de la maternitat. Esta davant del camp del F.C. Barcelona. Jo soc del Barça blau grana.  Espero que et recuperis de la cama.

 eric

 

Hola ,em dic Maria Ortín Orero i tinc deu anys. Tinc quatre germans i una germana i visc a Barcelona en un pis. Sóc simpàtica amb una mica de mal geni, i m’avorreixo fàcilment.

M’agrada cantar, ballar, patinar sobre gel i muntar a cavall. Tinc una caseta a la muntanya i una piscina. Que et vagi bé la cama.                       

 

 

Maria  Ortín  Orero    maria

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

arnauHola Marcos:

 

En dic Arnau i tinc 9 anys, m´agrada la assignatura de angles i naturals. Visc al carrer Rec Comtal prop de l´ Arc de Triomf i el Pou de la Figuera .Tinc dos germanes bessones que compartim l´habitació. Els dilluns i els dimecres vaig a piscina, el meu esport preferit es el tenis i l’esquí, també m’agrada molt nedar, el meu hoby es jugar a la nit i a l’ordinador. De gran vull ser cuidador del zoo. M’he oblidat de dir-te que visc al barri de Sant  Pere. Espero que et recuperis de la cama .

 

Arnau Brasó

 

Hola, Marcos, em dic Joan Manel Martín i m’agrada jugar a futbol i als videojocs. Visc barri del Casc Antic, al costat del mercat de Santa Caterina. Tinc una germana i els dos anem al Ceip Cervantes, jo vaig a 5è i ella a 3r de primària. L’Eric, el Bouba, el Pau i jo anem al U.D.Parc (equip de futbol).

 

Joan Manel Martínbota-joan-manel

joan-manel

 

 

 

  

Una resposta a “Presentacions”

  1. ana parreño Diu:

    M’han encantat les vostres presentacions, molt divertides i simpàtiques. Quantes fotos que heu penjat , quina “currada”!. A veure si continueu treballant tant i tan bé. Petonets!!

Deixa una resposta