Film final

Ja podeu veure el nostre film a l’apartat “Films finals” del nostre bloc!

3 Respostes a “Film final”

 1. Laia i Núria - Cinema en curs Diu:

  Hola a tots!

  Durant el debat, ens vau explicar que no havia estat fàcil arribar al guió final i que fins i tot en l’últim moment, a causa de la presència d’un circ, havíeu modificat la història. La història va quedar molt bé! I la localització del circ era molt atractiva, donava molt joc i en vau treure molt profit!

  Ens van agradar especialment els plans d’estil una mica més documental en què filmàveu els animals, i que donaven una atmosfera molt maca al film. També ens van cridar l’atenció el pla filmat a l’interior del cotxe, ja que eren molt intens. Acabar amb un pla dels amics abandonant el lloc de la festa també ens va semblar una decisió molt encertada.

  Finalment, volíem felicitar les actrius. Els papers de la Irene i l’Aida eren molt difícils i els vau interpretar molt i molt bé.

  Felicitats!

 2. aleix Diu:

  akesta peli es mol way

 3. marta Diu:

  volia dir gracies a tot l equip de cinema en curs i al Pablo que gracies a ell he après molt .
  fins l’ any que ve chao.espero que es continui que serem els actors :maria, aleix,isaac marta v, jan parmmet

Deixa una resposta