El primer dia de rodatge

Rodatge Circ 1Rodatge Circ 2

El dia 16 d’abril va ser el primer dia del rodatge. Va ser una experiència especial perquè vam tenir molta sort i oportunitats, ens vam trobar un circ al lloc del rodatge.Vam gravar totes les escenes del circ amb un sol dia perquè a l’endemà ja se  n’anaven. Vam treballar molt, moltes hores, repetir gravacions…

Al final tot ens va sortir molt bé. Fèiem 3 coses simultàniament: miràvem el circ i els animals, ens vam fer amics de dos nens del circ que parlaven francès i castellà i havíem de rodar. Tot hi així ho vam superar.

Va ser una jornada de rodatge llarga i intensa. Però encara que fos llarga i intensa la vam superar i ens ho vam passar genial.

En el pla de la nena amb mal, tothom havia d’estar trist, però alguns ens vam posar a riure i ho vam haver de dissimular molt.

Varem ser un gran equip i vam treballar molt.

A les 5 de la tarda (aprox.) vam acabar el rodatge i els del circ s’estaven preparant per l’espectacle, però l’endemà havíem de seguir gravant perquè ens quedaven escenes.

Van ser molts els sentiments i actituds que varem sentir, tots molt bons!!!

Aleix Hidalgo i Maria Balaguer 

2 Respostes a “El primer dia de rodatge”

 1. montse Diu:

  Estic contenta d’ahver participat en el rodatge, al costa de tot l’equip i veient la desinteressada acollida que ens van fer la gent que estaven muntant el circ.

  Que el segon dia de roatge segui tan intens i màgic com aquest!

 2. Laia Diu:

  Hola!

  Pel que expliqueu, sembla que el rodatge va ser una experiència molt intensa i meravellosa! Ara haurem d’esperar a veure la pel·lícula… en tenim moltes ganes!

  Ens en podeu avançar la història i el guió? Seria una bona primícia!

  Fins aviat,
  Laia

Deixa una resposta