MÉS MINUTS!

GRETY                            AULA DE PLÀSTICA

Dimarts, 18 de novembre de 2008

Aula de plàstica

 Va anar molt bé l’equip tot vàrem fer la nostra feina. Vam repartir la feina un feia de so, un altre de càmera…etc i ens vam entendre molt bé. No vaig gravar ben bé el que jo volia. Jo volia que es veiessin més coses de la classe de plàstica però no teníem molt espai per posar la càmera. Es van veure uns nens de 6è fent les figures del pessebre i uns nens de 1r quan sortien al pati a jugar.

Estic contenta de com em va quedar el meu minut.

 ROBIN                                           ELS CAVALLS A LA PASTURA

  Dimecres, 19 de novembre de 2008 a les quatre de la tarda

 Cavalls 2

 Cavalls 

Jo volia que sortís la tia donant menjar als cavalls.Ella ho va entendre. Els cavalls es movien mentre  ho preparaven, però alhora de rodar es van quedar quiets. La tia els hi donava menjar perquè caminessin.

MIQUEL                               GUARDERIA

GUARDERIA

 Dimecres, 19 de novembre de 2008, a dos quarts d’onze del matí

Em vaig sentir nerviós perquè els nens i les nenes miraven la càmera, però s’hi van acostumar. L’equip de rodatge ens vam entendre i va facilitar el rodatge.

El minut va anar bé, però per mirar si passava un cotxe li vam dir a l’Alba que  ens avisés quan en passés un, el cotxe es va parar i no va sortir.

També volia que sortís el tren i no va sortir perquè no  vaig calcular l’hora.

Estic orgullós del meu treball, em servirà pel curt.

 VÍCTOR                                         OVELLES

OVELLES

Ovelles2

Dimecres, 19 de novembre de 2008 a dos quarts de dues del migdia.

Tal i com havia previst el minut el vam filmar a St. Martí Vell. Va sortir un imprevist, un cotxe al fons. En el minut no van sortir totes les ovelles i quan van començar a gravar va haver-hi uns segons que no hi havia moviment. Em va fer molta il·lusió perquè mai havia gravat amb una càmera com aquesta i amb un equip de rodatge.

 HAIMADOU                              L’HORT

Hort

Dimecres, 19 de novembre de 2008 a les tres de la tarda.

El meu equip de rodatge va estar molt bé per què tothom va fer bé la seva feina.Jo havia pensat que surtís per la porta un nen/a , però va marxar
la Mia i quan entrar ja havíem acabat el minut.
Els nens no van mirar la càmera en cap moment i això em va agradar.Quan vaig prémer el botó de gravar em vaig posar nerviós.                                          

CLÀUDIA                                       LA CARBONERA

Carbonera

Dijous, 20 de novembre a dos quarts d’onze del matí.

La gravació del meu minut ha anat molt bé , tothom va fer la seva feina.Abans de començar a gravar estava una mica nerviosa perquè em pensava que no sortiria bé però ha estat tot el contrari. El lloc on vam gravar m’ha agradat molt,  m’agradaria gravar més minuts a la carbonera. Després de gravar vam venir tots el nens de 6è i un home ens va explicar com es desempila la carbonera. Com que havien anat a la carbonera de Sant Climent de Peralta a veure com es feia una carbonera (jo no per què era a Romania), aquest dia va estar bé veure com es desempila.  

PAU VILÀ                        ANEN A CAL FERRER

Ferrer

Divendres, 21 de novembre 2008 a dos quarts d’onze del matí. 

En Gerard i el seu pare, en Martí, anaven picant el ferro i això és el que tenia previst.Tenia previst que sortís el gos però ha sortit  un nen de 2on en Pau que no havia de sortir.(Els nens de 2on han aprofitat per fer una visita al ferrer)A l’hora de desmuntar l’equip ha anat com una seda, hem tardat dos minuts. Millor que quan hem muntat.Quan marxàvem el ferrer ens ha regalat un ganxo, els hi he deixat als nens de segon que l’estudiaran.Tenia una idea de filmar però després d’haver   gravat el minut he quedat parat, he après moltes coses.

LAURA                                    UN DIA A  LA PERRUQUERIA

Perruqueria

Perruqueria2

Dijous, 20 de novembre 2008 a dos quarts de quatre de la tarda. 

A l’hora de muntar ve ser difícil perquè el menú era complicat d’entendre, vam necessitar temps.El final del minut vam veure que només vam filmar 50 segons. Ens hem equivocat a l’hora de cronometrar i gravar.El minut va sortir com jo volia: Una dona que li rentaven els cabells i una altra que els hi tallaven.És la primera vegada que faig un minut i vaig veure que era difícil, però emocionant i amb ganes de fer el curt..

GEMMA                       EL PARC

Parc

 Divendres, 21 de novembre 2008 a les cinc de la tarda

Em va agradar fer el minut, llàstima que vàrem haver de canviar de lloc, per què en el parc que jo havia triat no venien nens, això que sempre quan vaig a entreno el dilluns i el dimarts hi veig nens i pares. El lloc que vam triar després, el camp de futbol, hi havia un cel molt maco però només hi havia dos nens jugant i volia que sortís un cotxe teledirigit que el feia anar un nen petit però no es va veure. El que trobo és que hi havia poc so, només se sentia una mica la pilota i el vent.Del meu equip erem pocs per què era fora de l’horari del cole i els de transport se n’havien d’anar, però amb la gent que ho vam fer ja ens va anar bé.

TATIANA                   ENTRENO VOLEI

VOLEI

Divendres, 21 de novembre a les sis de la tarda

.

.

.

.

ACABEM ELS MINUTS I ÚLTIMA FOTO

Quan vam acabar de gravar l’últim minut al pavelló i vam sortir. Quin cel!! La Tati, la Gemma, la Laura i l’Anna van dir que havíem  fotografiar-lo i filmar-lo.  Bonic final de rodatge. Què us sembla?

capvespre

.

.

.

.

.

.

.

10 Respostes a “MÉS MINUTS!”

 1. Tatiana Diu:

  Em van agradar molt els minuts que vàrem fer, han quedat molt bonics.
  En molts minuts vàrem trobar moltes sorpreses perquè passen coses que no sabíem que passarien.
  L’últim, al sortir del pavelló nou, ens vam quedar molt sorpreses pel cel que hi havia, era molt bonic! quedaria molt bé que posesin aquesta foto pel final dels minuts.

  Adéu!

 2. cinecurs Diu:

  Meritxell (Intervenant)

  Si!!!!! És una fotografia molt maca, com els vostres minuts!! Han quedat molt bé! Com bé dius, Tati, és maco veure les sorpreses que dóna l’atzar quan un creu que ho té tot calculat!

  Ara ja fins d’aquí dues setmanes no ens tornem a veure. Després dels minuts que heu fet segur que fareu unes fotografies increïbles!!

  Fins ben aviat!
  Ja m’anireu explicant el que aneu fent aquestes setmanes!!

 3. Santi, Jep i Borja. Diu:

  Hola, hem estat mirant els vostres minuts, i ens han agradat molt. Hem trobat molt interessant veure com treballa la gent, com per exemple els ferrés. Nosaltres que som de Barcelona no veiem habitualment aquest tipus de treballs.

  Felicitats i fins aviat.

  Santi, Jep i Borja.

  IES Costa i Llobera

 4. Pol Mas de Xaxàs Diu:

  Ca l’Hermina

  Trobo aquest minut molt interessant perquè explica la vida quotidiana dels pobles, com quan es va a comprar i manteniu una conversa amb el venedor, i això a Barcelona rarament passa. Crec que aquest minut és un bon minut a nivell documental.

  Pol Mas de Xaxàs

  Costa i Llobera

 5. Marta (Cinema en curs) Diu:

  Hola, sóc la Marta de Cinema en curs, ens vam conèixer l’altre dia a Sant Pere de Ribes.
  Ens han agradat molt els vostres Minuts Lumière, són molt interessants! M’ha agradat molt que hagueu captat llums tan diferents: el capvespre, el matí, el migdia, la llum de dins del poliesportiu…
  A més a mes, els qui encara no hem estat a Bordils ens fem ben bé la idea de com deu ser! Com molt bé diuen els alumnes de l’IES Costa i Llobera podem copsar una mica la vida a Bordils gràcies als vostres Minuts Lumière.
  És divertit mirar si amb els Minuts Lumière de les altres escoles i instituts també ens podem imaginar els seus pobles i ciutats. Què en penseu?

 6. Maria del Ceip Els Xiprers Diu:

  Hola,
  ens han agradat molt els vostres minuts Lumière, eren molt creatius i originals.
  M’ha impactat el de cal Ferrer perquè són imatges difícils de trobar.

 7. Tomâs98 Diu:

  Hola, els vostres minuts estan molt bé! Sóc de c.e.i.p Riera de Ribes la escola agermanada, M’agradaria tenir una mica de relació amb vosaltres, per exemple com la Maria de xipres m’encanta el minut de cal Farrer . De gran m’agradaria ser músic o cineasta (fer peliqul·les i possar la meva música). contesteu !

 8. carles riera de ribes Diu:

  van estar molt bè els minuts, m’ho vaig passar genial sobretot quan gravavem ueno dw fins aviat!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 9. Tomas Gonzalez Diu:

  va ser molt divertit fer els minuts,jo vaig descobrir una nova experiencia ueno dw fins un altre !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 10. Laura Diu:

  buaaaa nose perquè em va encantar fer aquesta pràctica!!!! 6è us trobu a faltar :((( ajja

  aleee deuu

Deixa una resposta