FOTOS DE BORDILS

PAU ALMAR

Sóc molt català. Hi havia diferents llocs d’aquesta plaça que m’agradaven. La bandera i el cel són colors molt diferents. Vaig voler fer un contrapicat. Pau Vilà

Haimadou

NÚRIA

MARC

Vaig fer aquesta foto per què em va fer gràcia el grafitti. Vaig agafar aquest perquè em va cridar l’atenció i era el més bonic de la paret. El vaig veure en un altre lloc però de color verd.  Marc

AYOUB

ADRIÀ

Els colors són molt macos i m’agradaven molt les ombres que hi havia. Aquest parc que és al costat del pavelló m’agrada molt. Adrià

7 Respostes a “FOTOS DE BORDILS”

 1. Meritxell (intervenant) Diu:

  Hola a tots!

  Quines fotografies més maques! Cada un de vosaltres podria explicar per què ha triat aquest espai i per què ha decidit fotografiar-lo d’aquesta manera?

  Pau, em sembla molt interessant com has enquadrat la fotografia. Les línies estan totalment equilibrades i es maco les diferències de colors i de textures. Se t’acud què hauria passat si haguessis fet servir el zoom de la càmera al màxim? La fotografia s’hagués tornat més abstracte? Com l’hauries enquadrat? Que sortís l’arbre com ara? Que només es veiessin les línies corbes de l’escultura amb el fons de dos colors? O d’un sol color?

  Haimadou! Quina foto més maca! És molt interessant com has fet que quelcom tan normal com una portaria, amb aquest angle i amb aquest enquadrament, es converteix en una composició tan interessant. També m’agrada que tot i que la major part del fons sigui cel, hagis deixat un tros de camp. Ho havies pensat a l’hora de fer la fotografia?

  Núria, m’agrada molt el lloc que has triat per a fotografiar!! Els colors són molt intensos! I l’hora del dia perfecte perquè es creen unos ombres molt fortes! Has fet servir molt zoom a l’hora de fer la foto? I si haguessis fet servir més zoom? I si t’haguessis apropat més? Com hagués quedat? T’haguessis centrat en les dues portes? En una sola? Com reenquadraries la fotografia?

  Marc! Els graffitis són un gran reclam per a les fotografies, oi? Són molt interessants pels colors i textures de les parets! A l’hora de fer la foto vas tenir en compte l’iris, vas fer proves? D’altra banda, si el volguessis reenquadrar, de forma que es convertís en un quadre abstracte, faries més zoom o t’hi aproparies més? Com l’enquadraries? Faries entrar tots els colors per igual? Et centraries en algun?

  Ayoub! M’agrada moltíssim la teva fotografia! És maco com el tronc de l’arbre separa la composició! Vas decidir que quedés descentrat quan preparaves la fotografia o va ser a l’hora de fer-la? És molt maco l’efecte perquè separa l’arbre amb les fulles groques de la resta. També tenies planejat que entressin les fulles de l’arbre del primer terme? Com reenquadraries aquesta mateixa fotografia?

  Adrià! Veig que et vas centrar en la gradació dels verds de les plantes! És molt bona idea!! Vas tenir en compte, quan planejaves la fotografia, quin iris utilitzaries? Vas fer proves de llum? Volies que la imatge quedés una mica sobreexposada? T’imagines com hauria quedat si la imatge estigués tota desenfocada? I si haguessis fet un zoom? En què t’hauries centrat?

  Ens veiem ben aviat!!!
  Espero veure més fotos vostres!!!

 2. Tomâs Diu:

  Quines fotos més boniques!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 3. mercè blanch Diu:

  M’agrada molt com heu heu buscat els enquadremants de les fotografies, es nota que tota l’escola té una visió fotogràfica.
  Esteu fent mol bona feina!!!

 4. Pau Monroy Airas (Riera de ribes) Diu:

  Haimadou,l’enquadrament de la fotografia esta molt ven vist (el de la porteria),amb uns colors de fons combinats amb el verd de la xarxa,realment bonica la fotografia.

  La de el “casal” tambe te una llum molt ven vista i la ombra queda molt be,Nuria!

  Marc,el graffiti tambe esta molt be,crec que queda millor aixi que verd.

  Pau,esta molt be que surti l’escultura amb aquest joc de colors,les linies marcades i l’arbre.

  Ayoub es realment bonic el paissatge semblen diferents estats cada vegada de colors diferents i mes lluny,els arbres amb els diferents colors… molt ven vist!

  Adria,el teu es molt verd tot i aixi es un verd molt clar i bonic,l’ombre queda molt be

 5. Glòria Puertas Diu:

  Aquestes fotos que eu fet, realment són maquíssimes!!!!!!!
  Es nota que en sabeu vastant, d’aquest tema. Es nota que heu pensat la foto: les ombres, llum i hora del dia, enquadrament, angle…
  ADÉU!!!!!!!!!!!!!!

 6. adria Diu:

  Al fer la foto no vaig fer proves de llum i si la tornés a fer potser el tancaria més perquè no entrés tanta llum.
  M’agradava que el verd fos molt clar però no vaig pensar que potser quedaria sobreexposada.

  Si hagués fet zoom m’hauria quedat amb les plantes de sobra la pedra.

 7. Ayoub Diu:

  Meritxell,
  Quan vaig fer la foto em vaig fixar més amb la porteria i les muntanyes del fons. No em vaig fixar amb el tronc de l’arbre.
  El que si vaig voler que soríssin són les fulles de l’arbre en primer terme

Deixa una resposta