Film final

Ja podeu veure el nostre film a l’apartat “Films finals” del nostre bloc!

Esperem que us agradi!

10 Respostes a “Film final”

 1. Laia i Núria - Cinema en curs Diu:

  Hola!

  En primer lloc, volíem felicitar-vos per la pel•lícula! Es nota que hi ha molt treball darrera, que hi heu pensat molt, que heu reflexionat abans del rodatge, durant el rodatge i en el muntatge!

  La història és molt interessant i l’heu sabut transmetre mitjançant plans molt expressius. En aquest sentit, ens sembla molt important un comentari que vau fer durant el debat. Dèieu que havíeu hagut de treballar per explicar una història de “ciència ficció” sense utilitzar “efectes especials”. I realment els vostres plans estaven molt treballats; especialment les tries d’escala i de profunditat de camp eren molt interessants. Segurament el pla aparentment més espectacular és el que vàreu filmar des del campanar (inspirats, com dèieu, per L’estiu de Kikujiro), però cinematogràficament també eren molt rics els primers plans i el joc entre el nítid i el flou. Hi ha imatges realment extraordinàries!

  Molts dels assistents a la projecció (alumnes, professors i altres espectadors) ens van dir que els havia agradat molt la vostra pel•lícula i segurament van quedar moltes preguntes i comentaris pendents. El Pablo García, per exemple, estava molt impressionat amb el treball dels actors: a la pel•lícula hi ha molts primers plans. Pels actors és molt difícil estar davant la càmera en aquesta situació i vosaltres ho vau fer molt bé. El moment de la trobada entre l’Àlex i el Miquel és espectacular!

  A continuació, us transcrivim el comentari de la Imma Merino (la crítica de cinema que també va assistir a part del rodatge). El va deixar apuntat a una de les llibretes perquè us el féssim arribar:

  “Acabo d’arribar del Festival de Cannes. Espero trobar-me amb vosaltres a Cannes d’aquí uns anys. Les vostres imatges, tan ben enquadrades i tan amorosament filmades, m’han semblat més belles i misterioses que algunes que he vist aquests últims dies. Salut i endavant! Cultiveu l’amor pel cinema que us ha estat transmès.”
  Imma Merino

 2. Aniol Diu:

  Hola Laia, Núria i tots els que heu escrit aquest llarg comentari.
  Ens fa moltíssima il·lusió que us hagi agradat el nostre curt, encara que al menys jo trobo un pel difícil que ens veiem al festival de Cannes Imma… gràcies i fins aviat.

 3. Adrià Batlle Diu:

  Primer de tot fer d’ actor no és el que sembla, perque el director vol una cosa i tu no la saps interpretar, per tant es més difícil, però és molt divertit 😉 i t’ho passes molt bé perque estàs amb els companys :).
  Jo era el que feia de Pere.

 4. Eugènia Diu:

  Hola sóc l’Eugènia de Bordils i m’agradaria dir-li a l’Imma que gràcies per felicitar-nos, però crec que és una mica difícil que anem al festival de Cannes, però no se sap mai.

  Adeu i fins un altre!!!!
  😀

 5. Elsa Diu:

  Sóc l’Elsa de Bordils, i crec que no arribarem a Cannes, però mai se sap.
  Però mentres us hagi agradat els plans, sobretot els del final que , segons el 3r grup, van ser una mica difícils de rodar, estem contents.
  I també estic d’acord que els actors ho van fer molt bé.
  ;D 😀

 6. Arjuna Diu:

  Hola sòc l’Arjuna de Bordils,
  Imma moltes gràcies per felicitar-nos pel nostre curt, moltes gràcies.Però seguríssim, bè casi impossible que ens trobem al festival de Cannes,però no se sap.
  Laia i Núria no sé com heu pogut escriure un comentari tan gran! gràcies.:D

 7. Albert i Joel Diu:

  Hola,
  Laia i Núria ens ha agradat molt que ens fessiu un llarg comentari.
  Per fer d’actor tampoc es tan difícil com sembla.
  Imma, no crec que ens trobem al festival de Cannes ja que seria una il·lussió, perquè és difícil arribar-hi.
  Graciès pels comentaris que ens heu fet i…..
  Adéu.

 8. Carles Diu:

  Hola soc en Carles i gràcies per felicitarnos jo també crec que ens a quedat bé.Toti així ens va costar molt fer aquest curt per petit que sembli, pero me va agredar molt.

 9. Gabriela, Mabel i Paula (Tres Pins) Diu:

  Hola!
  primer, moltes gràcies per prestar-nos la vostra claqueta!
  M’ha agradat molt el moment en què passen els avis, els criden “ei, ei!” i els avis no fan cas. També el pla fet des de l’església. (Gabriela)
  I també he vist que el MIquel, igual que els avis, sembla un fantasma! No diu res, només callat i mirant. Sembla una pel·lícula de veritat! (Mabel)
  Els avis són els avis del MIquel? (Paula)
  Esperem la resposta!

 10. Elsa Diu:

  Hola,
  sóc l’Elsa de Bordils. Crec que la vostra pregunta és molt interesant, per que és el fragment del curt que no s’acaba d’entendre.
  Respecte la pregunta de la Paula. No, els avis no són els d’en Miquel. Són els avis d’en Pau Pons, un nen de la nostra classe que viu en aquell poble.
  Moltes gràcies per dir que sembla una pel·licula de veritat.

Deixa una resposta