El rodatge del film final

Dimarts, 29 d’abril 2008

Dimarts, 29 d’abril 2008

Joaquim

Jo pensava que filmar el curt final seria molt lent i cansat. Sobretot aguantar la perxa. Però ha sigut molt ràpid i divertit!
Crec que ens està quedant molt bé! M’agrada molt el pla que vaig filmar. Era un pla de la Xènia enfocada i desenfocada que penso va quedar bé i em va agradar molt fer-ho.Quan em va tocar aguantar la perxa era cansat però em van agradar.Una altra cosa positiva del rodatge és que ho vam gravar en dies seguits.M’hauria agradat poder gravar el pla en què van pujar al campanar.

Aniol

Trobo que el primer dia de rodatge va anar molt bé, menys per la meva caiguda…feia bon temps,van actuar molt bé…. La meva feina va ser molt fàcil: director,càmera,script,so…. Em va agradar!!

Arjuna

Jo crec que el rodatge de la seqüència 1, que vam filmar el divendres i el dimarts al matí, ens va anar molt bé. Al principi em pensava que ens quedaria una mica més malament, però l’ambient era molt maco i també tots els de l’equip de rodatge ens vam entendre molt bé. Va ser genial!!

Mohamadou

Pensava que el rodatge no m’agradaria, però des del primer dia que vaig gravarem vaig ilusionar molt.La Meritxell m’ajuda en moltes coses perquè aprengui i en sàpiga molt.Meritxell moltes gracies per ajudar-me tant!!

Nil

El dia de rodatge ha anat molt bé!! Jo m’esperava una altra cosa i ens està quedant més bé del que em pensava. Ha sigut més facil i divertit del que m’imaginava.
El pla que vam rodar que sortien els avis va ser el més maco . Jo ho veureu! Ha sigut molt divertit, m’ho he passat molt bé rodant.

Deixa una resposta