Guió del projecte final

Hola, sóc la Bianca i us explicaré què vam fer el dia 22 de març:

Vam parlar sobre les seqüències que faríem (les idees principals):

Marc i Mónica s’amaguen de la Clàudia, Marc amb elles estudiant, Marc a l’habitació pensant, es miren mentre busquen un llibre a la biblioteca, en Marc no contesta a la Clàudia perquè té el cap a un altre lloc, ell les veu discutir, ell no ha dit que s’en va i elles ho descobreixen,trucada mòbil,ell surt del bèisbol, l’esperen, jugant a bàsquet la pilota s’escapa i en Marc ensenya a mónica a jugar bàsquet i la Clàudia es posa gelosa.

Seqüències den Marc sol

-Marc mira les notes, busca feina (taller, bar,internet..etc), amb els pares dinant/sopant, sol jugat a bàsquet, al pont (podria cruçar-se amb la Clàudia), camp de bèsisbol desert i el parc nou.

Aquestes són algunes idees, però encara l’hem d’acabar de definir bé.

Després de parlar de tot això vam veure unes petites seqüències:

-Europa 51: es la primera vegada que la protagonista està en una fàbrica i quan vol imitar a les seves companyes no pot perquè la màquina va massa ràpid i pensa que no ho acabarà.

A l’atzar de Balthazar: hi havia 2 amics que de petits s’havien fet uan prmesa de casar-s’hi però quan van crèixer i es van reencontrar la noia no està segura de voler.

Tres temps: la protagonista estava netejant una taula (pla general) quan un semyor entra i li deixa una carta i ella l’obra (pla mig). Al llegir-la (primer pla), es sorprèn del que hi posa en ella (pla general).

Paranoid park: primer, apareix el protagonista en pla general i quan es llença al llit apareix un primer pla de la seva cara desenfocada, llavors surt una seqüència del seus records.

Deixa una resposta