Continuem treballant

Hola!Fa molt que no escric un article, i ara que tenia un moment…Vull explicar com va ho que estem treballant; ja em acabat el segon trimestre i la feina que em fet ha estat els projectes fotogràfics, que espero que us agradin tant com a nosaltres (gràcies a això, me’n he adonat de que Bellvitge també es bonic, cosa que jo no pensava; perquè te una barreja de molts colors, formes, edificis…).Desprès ja em rodat els petits curts! Ha estat una experiència nova, tot un matí gravant cada seqüència, els “walk trak”, fent d’actriu, passan’t una miqueta de fred… jajaja Ara els estem acabant de muntar i aviat crec que els penjarem perquè el pugueu veure.Fins aviat!Anna

Una resposta a “Continuem treballant”

 1. Núria (Cinema en curs) Diu:

  Hola Anna! Ens alegrem de retrobar-te al bloc, i també de poder seguir els projectes i les seqüències!
  Com dius, és molt bonic veure el retrat de Bellvitge que heu fet amb els projectes fotogràfics: un retrat de llum, colors, línies, relacions entre matèries… Es com si haguéssiu redescobert el barri amb les fotografies. Es interessant veure també com ho han fet a altres tallers, a barris (o pobles) molt diferents.
  A les seqüències, és molt ric poder veure les tries de muntatge de cadascú; com entra la música de la guitarra, com es crea la tensió, el ritme, com es defineix el personatge amb el muntatge… Per altra banda, en els dos rodatges vau fer plans amb molta atenció al color, les formes, i la llum (com es filtra a través de l’arbre…).
  Que vagi molt bé el guió i preparació del film final! I si no ens veiem abans, també el rodatge i el muntatge!
  Fins aviat,
  Núria

Deixa una resposta