Projecte fotogràfic de la Marta: La vegetació a Bellvitge

Holaaaa!! Soc la Marta ^^

Aquestes son les fotos que e fet, i les mes maques, segons jo.

Totes tenen alguna planta, i desprès diuen que a Bellvitge no n’hi ha. =)

foto.jpg   foto1.jpg
 foto2.jpg  foto3.jpg
 foto5.jpg  foto6.jpg
 foto7.jpg  foto8.jpg
 foto9.jpg  foto10.jpg

 Doncs espero que us agradi a tots!! 

Petonets a tots!! 

Marta

 

3 Respostes a “Projecte fotogràfic de la Marta: La vegetació a Bellvitge”

 1. Marçel i Pol Diu:

  Trobem que els vostres projectes estan molt en la línea de fotografiar el vostre barri, cosa que esta bé, però hi falta una mica d’originalitat. Les fotos de Bellvitge al vespre estan ben pensades, perquè és el moment de transició entre les dues vides de Bellvitge.

  Costa i Llobera

 2. Joan Raventós i Adria Gustems Diu:

  Ens ha agradat el vostre projecte, ja que creiem que destaca molt bé el color verd a sobre del gris. Però en canvi creiem que totes les fotografies són massa semblants. Hi ha molta natura, i a nosaltres, que som escola verda, ens agrada aquest color. Hi ha moltes formes i veiem que has sabut jugar amb el concepte formes-color.
  Des de Costa i Llobera,
  Adrià Gustems i Joan Raventós, un petó.

 3. Marta (Cinema en curs) Diu:

  Hola a tothom!

  Sóc la Marta Gracia de Cinema en curs. Us escric el comentari al projecte de la Marta però espero que es faci extensiu a tots i totes. Des de fa molts dies hem pogut anar mirant i gaudint de les vostres mirades sobre el vostre barri. Us volíem felicitar per la feina feta. A més de poder gaudir dels colors de Bellvitge, en molts casos hem gaudit de les llums, dels indrets i de les diferents alçades de Bellvitge (postes de sol, fotos des dels balcons o arran de carrer, vegetació, fotografies nocturnes…). Heu fet una bona feina! Segur que podreu aprofitar moltes idees de composició i de molts altres paràmetres per a l’elaboració del film final!
  Per altra banda, la Dolors i l’Oscar, i la Laia (del dia que va venir) ja ens han avançat una mica com han anat els rodatges de la pràctica central… i tenim moltes ganes de veure-les muntades!

Deixa una resposta