Els nostres Minuts Lumière

Hola a tots:

Us volia agrair l’interès que vau mostrar en el rodatge dels minuts. Espero que hàgiu après força coses i sobretot que tingueu un bon record d’aquest primer rodatge vostre. Crec que us ho vau passar bé. Jo m’ho vaig passar molt bé.

Aquest només és el primer pas, el mateix que van fer els germans Lumière a la història del cinema. Fixeu-vos que lluny ha arribat. Suposo que us heu adonat de l’emocionant que pot resultar filmar només un minut i amb la càmera fixa. Per a cada minut, la preparació va ser important i tots vau haver de prendre moltes decisions. Imagineu-vos les que haureu de prendre quan en comptes d’un minut siguin set.

Em sap greu que alguns de vosaltres no hagueu entès que el treball del cinema és un treball d’equip. En alguns grups vam trobar a faltar un ajudant de direcció, un tècnic de so o bé un càmera. Hi va haver algú que va haver de doblar la seva feina i ningú de nosaltres va rebre cap explicació per part dels absents. Ni tan sols jo mateixa. Espero que això no torni a passar, a més d’una descortesia cap als companys, que primer us van ajudar a gravar el vostre minut, heu abandonat els compromisos que vau prendre a principi del curs i això és encara més greu. Estaria bé que hi reflexionèssiu.

Aprofito per tornar a donar les gràcies a l’Òscar, crec que tots vam aprendre molt de la seva col·laboració..

TINC MOLTES GANES DE VEURE ELS RESULTATS!

Fins aviat

Dolors.

Deixa una resposta