so, camera i… rodant!

 dsc00809.JPGdsc00807.JPGdsc00806.JPGdsc00800.JPG

Per fi!

Sóc l’Anna, i avui tinc moltes ganes d’escriure ho que hem fet!

Hem rodat els primers minuts Lúmiere!

En el meu grup érem la Marta, el Josué, el David i jo.

A les 12 del matí ens em trobat tots per anar a rodar el primer, al “pirulo” que era l’idea del David. Ha estat molt interessant trobar un pla bo, que li agradés i que ho trobés interessant, connectar bé el so, preparar-nos per començar, els nervis de que no surti bé…

Desprès hem anat a rodar el d’en Josué, a la sortida de la boca del metro, un pla molt interessant, un altre cop preparar la camera, el so, que tot estigui correcte i  rodant!

A les 4 de la tarda un altre cop a la feina!

La Marta ha decidit gravar la sortida dels nens i nenes de l’escola, la veritat es que ha estat un lloc molt divertit on gravar, les coses que deien , com sortien…

I per últim hem gravat el meu minut!!

Volia gravar els colors del crepuscle per sobre dels cotxes passant per la rotonda, però el temps no a volgut ser bo i no hi han hagut tants colors al cel, però les llums dels cotxes han estat una idea molt bona i han fet un contrast molt bonic, perquè es refrenaven en la carretera…

M’ha agradat moltíssim, perquè tenia una idea al cap, la de la foto que vaig posar l’altre dia, però la Marta que feia de camera ha estat mirant el zoom, i he vist que si l’apropava més, el pla quedava més centrat en el moviment dels cotxes i m’ha agradat més.

He esperat a que passes un autobús per començar a gravar i m’ha quedat genial el minut, estic contenta de com m’ha quedat i de tot el que he arpés avui, a saber una mica més de com funciona, com muntar-la, desmuntar-la…i ho millor de tot es que m’he divertit molt!!!!

Adéu

Una resposta a “so, camera i… rodant!”

  1. Carlos García Peñalba Diu:

    Anna. He vist els vostres minuts Lumière (encara que no estan publicats). M’han agradat molt. Molt aviat es podran veure a la seva pàgina corresponent.

    Recorda que quan pengis fotografies al bloc, el primer que has de fer és reduir la mida (dimension i pes) per tenir prou espai en el bloc.

Deixa una resposta