Film final

Ja podeu veure el nostre film a l’apartat “Films finals” del nostre bloc!

6 Respostes a “Film final”

 1. Laia i Núria - Cinema en curs Diu:

  Hola!

  en primer lloc, volíem felicitar-vos per la pel•lícula. La narració era força complexa, ja que teníeu dos arguments forts que es desenvolupaven a la vegada: la història del robatori i la història amorosa. Era difícil creuar-les i ho vau saber explicar molt bé. Per això també ens va semblar molt bo el títol que vau escollir: “Amor robado”, perquè només amb dues paraules engloba tota la història i al mateix temps no n’avança el desenvolupament.

  Les localitzacions també estaven molt ben triades i el treball d’actors és molt intens. És molt interessant també la tria de mantenir-vos amb la noia que espera mentre els altres dos fan l’atracament (primer amb el pla general i després el pla tancant). Aporta tensió i ens apropa al punt de vista d’aquest personatge, que fins ara quasi no havíem compartit.
  Després del robatori, és meravellós el canvi d’escala que feu: de cop trobem dos plans molt molt generals (oberts) dels protagonistes corrents. Aquest canvi d’escala produeix una veritable emoció cinematogràfica! La intensitat dels plans es reforça pel so del segon (amb el pont inclinat): aquests cops regulars són el so directe del pla o els vau gravar especialment? Tenen una potència expressiva molt gran.

  En definitiva, ens ha semblat una pel•lícula molt potent i amb tries cinematogràfiques molt interessants. Felicitats!

 2. Arjuna Diu:

  Hola sóc l’Arjuna de Bordils,
  M’ha agradat molt el vostre curt, ha quedat molt guay!.Segur que us ha costat molt filmar-ho. A tots ens ha costat, però ens ha agradat com ha quedat.
  El títol trobo que estar molt ben pensat.

 3. Arnau i Feixas de Bordils Diu:

  Ens ha agredat molt el vostre curt perquè la posició de les càmeras estàn molt ben trobades.

  Adéu

 4. Xènia Diu:

  Hola!
  M’ha agradat molt el vostre curt, penso que la idea esta molt ben pensada perquè això de que entrin a robar i després se’n van els dos nois en un lloc molt amagat i petit dona com molta intriga del què passarà.
  Queda impresionant quant la noia agafa el telèfon i truca els mossos.
  A mi em va agradar perquè vaig pensar que podria ser un bon començament d’una pel.lícula més llarga.
  Suposo que darrera d’aquest curt hi ha molt de treball.
  M’ha agradat molt!!!
  Xènia

 5. Jan Gustems Diu:

  Hola companys de Badalona Nou, sóc en Jan Gustems del Costa i Llobera;

  Després d’uns quants dies després de retrobar-nos, ja estem al últim dia de classe! Segur que aquest comentari ja no el llegireu, però hem fa molta il·lusió fer-lo, ja que el vostre curtmetratge hem va agradar molt. Com ens vareu explicar una part del grup volíeu fer una historia sanguinària, i l’altre part de la classe volíeu fer una historia d’amor, la part sanguinària era difícil de fer. Crec que al final vareu aconseguir integrar-les totes dues en la pel·lícula final, felicitats!
  La història comença molt bé, amb la primera trobada, i ens adonem que la noia que truca al Juan esta penjada d’ell, és el que volíeu aconseguir?
  Va quedar molt bé el fet de que la càmera no seguis el Juan i la noia, si no que es quedés amb l’altre noia, i així eviteu molts més plans d’atracament en el bar, és a dir eviteu la filmació de la violència, que segur que hagués estat molt difícil d’interpretar.
  El final està molt ben aconseguit amb la trucada als Mossos, la llàstima i la gràcia alhora és que et quedes amb el “moc” de saber el que pot passar a continuació, aquest podria ser un bon començament d’una altra pel·lícula.
  Bé companys i companyes ho deixo aquí.
  Bon estiu.

  Jan Gustems

 6. soufian chantoufi Diu:

  Hola soy sufian chantoufi y quetia saludar a mis profesores y espero l hos valla todo bn adios.

Deixa una resposta