Pràctica central

Acabem de començar el projecte “Tribus urbanes”… Com a activitat complementària treballarem la pràctica central del taller: la creació de personatges.

Haurem de vigilar de no caure en estereotips! De fet aquest és un dels objectius fonamentals del projecte…

Una resposta a “Pràctica central”

  1. fmari Diu:

    Amics del Badalona 9:

    Trobem que totes dues presentacions de personatge són molt bones, ja que totes dues tenen quelcom d’especial. La primera s’entén perfectament sense necessitat de diàleg i a més té els plans justos, ni més ni menys! el trobem boníssim!
    En el segon també trobem molt poc diàleg, cosa que creiem que està molt bé ja que cap de nosaltres és actor professional i si no és necessari millor no parlar, a més a més l’interpretació de l’actor es molt bona i dóna molta gràcia a la presentació. Voldríem destacar el primer pla de la primera presentació i el últim pla de la segona ja que ens han semblat excel.lents!!

    Moltes felicitats des del Costa i Llobera, Hèctor, Elisa i Pere.

Deixa una resposta