Minuts Lumière

Joel Marín

Minut Joel from Cinema en curs IESAlexandreGali on Vimeo.

Un partit de futbol filmat per Joel. En el meu minut m’ha ajudat el meu equip de producció. Em va agradar la idea de fer un partit de futbol perquè m’agrada fer esport. I de gran voldria ser professor de gimnàstica.

Noemi Fernandez Queraltó

MInut Noemi from Cinema en curs IESAlexandreGali on Vimeo.

Aquest minut l’he fet perquè m’ha semblat una bona idea el moviment de la gent i objectes que hi ha un matí al mercat . Va ser divertit i no gaire difícil filmar-lo encara que no van sortir tots els detalls com havia previst.

Paula López Santana

Minut Paula L from Cinema en curs IESAlexandreGali on Vimeo.

Aquest minut el vaig fer perquè era una acció quotidiana. No va sortir com jo esperava ja que n’hi havia una altra noia amb la mateixa idea, i la vaig canviar una mica perquè no semblés igual.

Jose Herrero Rubio

Minut Chema from Cinema en curs IESAlexandreGali on Vimeo.

Aquest és un treball del projecte “Cinema en curs”. És una pel•lícula que imita la estructura dels minuts Lumiére. En el meu minut es veu una font d’ aigua per la nit amb dos persones avançant. S’ hi poden apreciar els reflexos diversos al moviment de l’ aigua. Al fons hi han edificis i una plaça. La font està en primer pla i els edificis en segon. La font està situada cap a la cantonada deixant veure també la lluna.

Paula Miró

Minut Paula M from Cinema en curs IESAlexandreGali on Vimeo.

És un treball de l’IES Alexandre Galí del treball de recerca “Cinema en curs”. Aquest minut Lumiere esta representant el treball dels paletes avui dia i la noia aquesta és la meva mare,ho e escollit per demostrar que les dones poden treballar com el homes.

Kevin Arias

Minut Kevin A from Cinema en curs IESAlexandreGali on Vimeo.

Aquest treball está fet per a cinema en curs realitzat per Kevin Arias i un equip de rodatge, en el meu minut jo volia que sortís els avis jugant a la petanca i de fet més o menys va sortir el que jo volia.

Javier Haro

Minut Xavi from Cinema en curs IESAlexandreGali on Vimeo.

El treball d’en Javier Haro (jo) es realitzà amb l’idea de grabar el camp de fútbol des del centre. Per diversos motius s’acabà fent des d’una porteria, però tot sortí bé, encara que es va necesitar una segona presa.

Hanane Zahti

Minut Hanane from Cinema en curs IESAlexandreGali on Vimeo.

El meu treball era que els nens surten de  la porta de la escola per veure el moviment dels pares i mares .

Hanae ben Rahal

Minut Hanae from Cinema en curs IESAlexandreGali on Vimeo.

A la porta de l’ambulatori. Quan la gent entra i surt. També es veuen els que estan fent cua a dins.

Kevin Martínez

Minut Kevin M from Cinema en curs IESAlexandreGali on Vimeo.

En aquest minut, es pot apreciar el treball de les mans d’una persona puntaire. S’aprecia en primer pla el moviment de les mans, els buixets i les agulles. El minut està fet per un treball de recerca sobre el cinema de l’IES Alexandre Galí.

Jenny

Minut Jenny from Cinema en curs IESAlexandreGali on Vimeo.

Aquest Minut Lumière està situat a un parc on una nena desenfocada es gronxa i les cordes del gronxador més apropades a càmera ressalten i es situen en primer pla.
Va costar molt trobar el punt exacte per a gravar. No és el que volia al principi però el resultat m’agrada molt.

Nadia.

Minut Nadia from Cinema en curs IESAlexandreGali on Vimeo.

He decidit gravar aquest Minut perquè em semblava divertit gravar com els nens i nenes juguen i s’ho passen bé. Vaig pensar fer-ho d’un altre manera i des d’un altre angle, però estic satisfeta del treball.

Alberto Godoy

Minut Alberto from Cinema en curs IESAlexandreGali on Vimeo.

Partit de futbolí jugat al bar “el Entorno”, el bar/cafeteria de davant l’institut IES Alexandre Galí.
Vaig escollir fer aquest minut perque vaig pensar que seria interesant veure un partit de futbolí desde d’aquest enquadrament.

Bianca Sosa

Minut Bianca from Cinema en curs IESAlexandreGali on Vimeo.

Minut Lumière fet durant el treball de recerca de l’IES Alexandre Galí en una parada a Les Roquetes esperant l’autobus. La gent quan arriba l’autobus pujen, i hi ha uns altres que hi baixen.
Lorena Antúnez
Hola, el meu minut tracta de filmar la xurreria, tot el procés que fa el xurrer, de tallar-los, agafar-los i sobretot l’intercanvi dels xurros pels diners.

Melani Tornero

Minut Melani from Cinema en curs IESAlexandreGali on Vimeo.

Eli Molina

Minut Eli from Cinema en curs IESAlexandreGali on Vimeo.

Raquel Romero.

Minut Raquel from Cinema en curs IESAlexandreGali on Vimeo.

Em vaig inspirar en això,per que vaig pensar que estaria bé gravar amb algú quan estigues comprant roba,va sortit bastant bé,la gent va ser molt natural i no van mirar a càmera.