Oficis. Segon. Metge, Infermera.

Avui a la tarda han vingut els pares de l’Àngel, la Carme i en Juan Carlos a explicar-nos els seus oficis : metge e infermera. Moltes gràcies per venir!

47

Com a ocasió especial, ja que avui , amb aquesta intervenció tanquem el Projecte : Els Oficis, hem convidat als alumnes de Primer, perquè engresquin als seus pares a participar el proper curs, en aquestes activitats tant enriquidores per a tots! Han estat d’allò més atents i han fet moltes preguntes.

Ens han fet una proposta que hem acceptat entusiasmats: Fer amb ulls de nens un dibuix de l’hospital i la Carme en farà una exposició al Hospital Josep Trueta. Demà mateix ens hi posem! 🙂

emoticon

I l’Àngel ha volgut fer a la seva mare amb plastilina vestida d’infermera….molt guapa Àngel!

mareangel

AGRAÏMENTS:

Agrair de tot cor la col·laboració i generositat  dels pares dels alumnes de Segon, sense els quals aquest Projecte no s’hagués pogut tirar endavant.

Felicitar-los per lo ben preparats que han vingut a explicar quin és el seu ofici i engrescar-los a què el dia que hagin de triar el seu , hagin tingut l’oportunitat de conèixer de primera ma un munt de possibilitats.

Els nens s’ho han passat d’allò més bé, han après a respectar el torn de paraula, a fer preguntes encuriosits pel que els heu vingut a explicar, a redactar-ho. Desitjo que vosaltres també hagueu gaudit de compartir amb ells les vostres feines i les vostres vivències diàries.

Heu rebut de part seva, desprès de cada sessió un fort aplaudiment . Rebeu ara el meu, ja que no oblidaré mai el que heu fet!

MOLTES GRÀCIES A TOTS!

emoticon-1

Encoratjo als pares dels alumnes de primer, que el proper curs , veient el que han pogut anar seguint en el Bloc, s’animin a participar. Us asseguro que tots n’hem après molt!

2 thoughts on “Oficis. Segon. Metge, Infermera.

  1. adria y Maty

    HOLA juan carlos m` agradat molt que vinguesis a la sala d´ actes
    i la carme que vingues tambe. Matias nicolas diaz roqueta.
    ADEU

  2. Claudia m i Claudia p

    Ens a agradat molt que vinguesin els pares de l’Angel a explicarnos el seu ofici.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *