Hola. “Fem ciències amb bona química”

quimicaBenvinguts novament al bloc de la  Trobada de ciències, aquest any, la IV  (2011). En primer lloc us volem animar a participar, ja sigui presentant un mural on recolliu una experiència de la vostra escola o sigui amb la vostra presència i participació en els actes programats, conferències, tallers i  exposicions.

En aquest bloc recollirem  les informacions  relacionades amb el programa, els horaris, el lloc, etc i una breu descripció de cada una de les activitats que es portaran a terme (a posteriori) amb fotografies i comentaris.

Aquest any serà el divendres 13 de maig, de 9 a 13:45 h, al mateix lloc, l’ ESCOLA TÈCNICA SUPERIOR D’ENGINYERIA (Avinguda Països Catalans, 26  Tarragona). Recordeu que és l’any de la QUÍMICA, per això el nostre lema d’enguany serà: “Fem ciències amb bona química”.


Visiteu aquest lloc de quan en quan i consulteu o comenteu tot allò que us sembli interessant.  Si voleu visitar els blocs de les anteriors trobades, els trobareu en els enllaços de la columna de la dreta.          Gràcies  per endavant !

IV Trobada pedagògica d’intercanvi d’experiències de ciències entre mestres.

logo2b1
ciència + sensacions = cienciaciona’t 2011


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *