TALLER: L’aire, l’element invisible.

A càrrec de Jordi Valero Buch.

Mestre i responsable de l’aula de ciències de l’escola Antoni Vilanova de Falset. Forma part del Seminari d’aules de ciència del Baix Camp i Priorat i del Seminari de metodologies globalitzadores ambdós de l’ICE de la URV.

Presentació: Des de l’antiguetat clàsica la matèria s’havia definit com a la combinació de quatre elements bàsics: la terra, el foc, l’aire i l’aigua. De tots quatre, el més dificil d’identificar per part dels infants, i fins i tot per alguns adults és, sens dubte, l’aire. La seva condició d’element invisible, porta sovint a ignorar la seva existència. Fer-lo perceptible i observar i conèixer algunes de les seves propietats és el primer objectiu de les activitats que es duran a terme en el taller.


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *