SORTIDA AL MOLÍ PAPERER DE CAPELLADES

El divendres 8 de novembre els alumnes de Cicle mitjà de l’escola SPLAI hem anat d’excursió al Molí Paperer de Capellades.Després d’un bon esmorzar, vam entrar a visitar el museu. Allà vam veure com antigament es feia el paper. Ens van parlar de diferents tipus de paper i vam veure el seu procés d’elaboració.En el museu hi havia fotografies de fa molt de temps, màquines antigues, eines de fa més de dos-cents anys i el molí que des de sempre ha estat funcionant.A continuació, vam realitzar un taller de paper. En aquest taller vam elaborar paper blanc, paper reciclat i paper de color. I ara s’està eixugant a l’escola, per poder fer algun treballet…
Finalment, i per recuperar forces, vam anar a dinar a un bosc proper al museu. Allà, vam acabar jugant i gaudint d’un esplèndid dia de tardor.

Aquest article ha estat publicat en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *