Sortida a Montserrat

El passat mes d’octubre els alumnes de cicle mitjà van anar d’excursió a Montserrat. Es tracta d’una sortida molt interessant, ja que els alumnes poden conèixer una de les muntanyes més espectaculars d’Europa, el monestir que va ser fundat l’any 1025 i la basílica i també pujar en un funicular, el de Sant Joan.

Nosaltres, a més a més, vam fer la pujada amb el funicular fins a Sant Joan i baixada a peu pel camí de Sant Miquel, on es pot observar el tipus de rocam, la variada flora de la muntanya, els efectes devastadors dels incendis i ens van explicar algunes de les llegendes referents als topònims de Montserrat.

Un cop acabada l’excursió, ens van portar a la Basílica de Montserrat on vam poder veure la imatge de la Mare de Déu de Montserrat, anomenada popularment la Moreneta i escoltar el Virolai cantat per l’Escolania de Montserrat, que és una de les escoles de música més antigues d’Europa.

 

Aquest article ha estat publicat en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *