Johana i el sud

Aquesta sortida ens mostra el valor de quantes activitats interessants i enriquidores es fan al voltant de la nostra escola i podem aprofitar. 

Avui hem après moltes coses sobre la primera dona aviadora de la historia, l’Amelia Erhard. Ens han explicat un petit relat de la seva vida durant 40 minuts. Ens han explicat el seu viatge i també hem pogut agafar consciència sobre el canvi climàtic i la contaminació del nostre planeta. Hem après que durant els projectes sempre sorgeixen dificultats i que ens hem de refer per seguir endavant.


El més interessant d’aquesta obra ha estat el COM més que el QUE.
Les tres persones que explicaven estaven molt coordinades, de fet només parlava una, les altres dues anàven adaptant-se completament a la narradora. Hem pogut gaudir d’imatges en directe que anaven recolzant el relat, i com anava quedant a mida que ho representaven, però el que és més important, hem pogut aprendre de com el treball en equip pot ser innovador i donar molts bons resultats.

Amb set càmeres diferents ens hem fet una idea de com el treball audiovisual, tant present avui en dia amb l’ús de la tecnologia, pot ser molt divertit i original.

Aprofitar l’entorn i el context de l’escola ens fa créixer i connectar amb altres persones i entitats i enriqueix els nostres aprenentatges. Us deixem unes imatges de l’activitat.

Aquest article ha estat publicat en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *