Picasso al cicle mitjà

Al llarg del segon trimestre, els nens i nenes de cicle mitjà hem dedicat les classes de plàstica a un gran artista, Pablo Ruiz Picasso. Hem conegut una mica la seva vida amb els llibres que hem consultat i a partir de l’observació de la seva obra, ens hem inspirat per fer els nostres treballs.

Vam celebrar el dia mundial de la pau i la no violència amb uns treballs individuals i un mural  sobre el símbol de la pau que Picasso va fer mundialment famós, el colom. Per Carnestoltes vam  fer un homenatge al pintor creant les nostres pròpies màscares africanes, ens va agradar molt fer aquest treball.    Ens vam atrevir amb el cubisme fent els nostres retrats amb trets cubistes i pintats amb guixos de colors. També vam fer una “natura morta” dibuixant  el nostre quadre de fruites i hortalisses.   Per últim,  ens vam iniciar  en la ceràmica modelant un plat, tot imitant l’estil picassià.

Tot plegat ha estat molt positiu, ens hem apropat al món de l’art i hem gaudit amb les nostres creacions artístiques.

 

Aquest article ha estat publicat en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *