PROJECTE INTERDISCIPLINARI 4t – El fons marí

Aquest curs els nens i nenes de 4t hem treballat, investigat i après moltes coses interessants sobre el fons marí, el projecte interdisciplinari que entre tots i totes hem triat.

Hem fet un Racó del Projecte aportant cadascú objectes relacionats amb el tema a treballar. També hem decorat el passadís i les portes de les aules amb animals i vegetals marins.

Entre tots i totes hem decidit què és el què volem saber sobre el fons marí, cadascú ha dit la seva i ho hem escrit amb el padlet a la pissarra digital. A partir d’aquí dividim el projecte en cinc parts: Morfologia, animals, plantes, el fons marí del futur i llegendes. Ara és hora de posar-se mans a l’obra, ens hem trobat per grups, hem investigat i fet recerca d’informació , després hem realitzat un mural per fer l’exposició, una presentació en Power Point i fins i tot ens hem gravat!

Hem tingut la sort de rebre la visita d’un expert! Ha vingut en Carlos Pérez, pare del Nil de 4t B que és pescador i submarinista. Hem après un munt de coses i curiositats sobre el fons marí que ens és més proper, el de la costa de Mont-roig.

A partir d’ara, comencen les exposicions, on per grups els alumnes hem exposat i explicat a la resta de companys i companyes dos punts del projecte.

Com a cloenda del Projecte i de tot el treball realitzat, hem fet una sortida a la Pixerota, on vam fer jocs de platja i vam aprendre moltes coses sobre les posidònies.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *