Padrins de lectura

Com cada any a la nostra escola, farem l’activitat de Padrins de Lectura. Una activitat que agrada molt a grans i petits. Sempre la fem per la diada de Sant Jordi però aquest any com és festa, la farem el matí del dijous 11 d’abril.

El primer que hem de fer és anar a conèixer el nostre fillol i signar un contracte on hi diu tot el que ha de fer cadascú (el padrí i el fillol). Així que anem a la classe de P4-A, els Tamborins; que és on estan els nostres fillols, els de 4t B.

Un cop hem signat i xerrat una miqueta anem a la biblioteca de l’escola per triar el llibre que el nostre fillol vol que li llegim. N’hi ha molts! Així que fem una parell de tombs fins que ens el diu. Llavors ens asseiem i el mirem una mica abans de tornar a la nostra classe.

A partir d’avui ja és feina nostra preparar-nos la lectura per fer gaudir el nostre fillol amb el llibre que ha triat.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *