El monogràfic: La primera volta al món

Amb la coincidencia del V centenari de la primera volta al món per part de Fernando de Magallanes i Juan Sebastian Elcano, l’escola ha decidit endinsar-se en un altre viatge, aquest de descobriment i aprenentage, amb els infants.

Després de diverses deliberacions, el cicle mitjà treballarà el continent americà, i l’etapa d’infantil i els altres etàpes i cicles els continents restants.

Els nens i nenes han investigat alguns paisos (de forma breu) per tal de fer unes presentacions i proposar la posterior votació, on decidirem quin pais investigarem de manera exhaustiva segons algunes categòries, com per exemle: Gastronomia, esports, famosos, monuments, paisatges, etc. El que es decideixi partirà dels seis interessos i els nens i les nenes es convertiran en experts de la seva temàtica.

Finalment les votacions han donat aquests resultats:

3r A  investigarà Argentina

3r B investigarà EE.UU

4t A investigarà Canada

4t B investigarà Mèxic

Veurem a on ens porta aquest projecte tan i tan engrescador!!!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *