Sortida “El meu primer festival”

El passat dimecres 17 de novembre els nens i nenes de cicle mitjà vam anar al cinema Park a celebrar la 14a edició de “El meu primer festival”. És un festival internacional de cine per a nens i nenes entre 2 i 12 anys, que vol contribuir a la difusió d’un cine plural  creatiu, oferint una sèrie de curtmetratges de tot el món i de tots els temps. 

Vam tenir l’oportunitat de veure curts dividit en 3 seccions: combinat d’animació, finestra al món i cinema de tots els temps. En la primera secció, vam veure 4 curts (El bomber, kiki la ploma, postal, banc i llop negre, llop blanc) i presenten diferents tècniques d’animació, entre elles stop motion.  La segona secció, finestra al món, té un enfocament documental, i ens presenta dos curtmetratges (“Zozooloi de Mongòlia” i “Si viene de la Tierra”) que volen conscienciar-nos sobre alguna qüestió, o que ens apropen a la realitat de persones que viuen en contextos geogràfics, socials o culturals diferents dels nostres. Per últim, la secció cinema de tots els temps recupera èxits de la història del cinema clàssic. 

Després de veure els diferents curts de cada secció, hem fet de crítics de cinema i hem votat quin ha estat el nostre preferit. El presentador era molt divertit i, fins i tot, hem gravat la nostra pròpia pel·lícula! 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *