Carnestoltes.

Hola famílies! 

Ja sabeu que toca aquest febrer… la celebració del Carnestoltes i el dia de la nena i la dona a la ciència! I aquesta setmana ha estat ben moguda i divertida amb aquests dos esdeveniments.

Les diferents consignes que ens va deixar el rei carnestoltes van ser les següents: 

Dilluns: “Amb un complement que portaràs, en personatge de pel•lícula et transformaràs”. I quins personatges més xulos van aparèixer pels passadissos i pati de l’escola.

Dimarts: “Vestit d’un color vindràs o un complement de color portaràs i a tots i totes ens impressionaràs”. A nosaltres ens va tocar de color verd. Vam acolorir les classes amb els nostres complements tan xulos.

Dimecres: “En un personatge d’època et convertiràs amb el complement que portaràs” Ens vam teletransportar al passat entre barrets, corbates, vestits i escuts de cavallers.

Dijous: “Un pijama portaràs i fent el somnàmbul et despertaràs”. Quina desfilada de pijames vam fer per totes les aules. Teníem tanta son aquell dia que no ens vam enrecordar de canviar-nos a primera hora al sortir de casa. 

Divendres: “Un complement has de fer i relacionat amb el bosc ha de ser”. I avui ha estat el gran dia. Tot ens hem reunit al pati, sempre respectant les distàncies de seguretat, i hem ballat i fet una desfilada per classes. Ens ho hem passat la mar de bé.

Mireu quines fotografies més xules han quedat pel record! 

A reveure i fins a la propera.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *