Museu AGBAR 4t A i B

El passat dimarts 30 de gener els nens i nenes de 4t vam repetir l’experiència del curs passat i vam anar al museu de les aigües AGBAR, a Cornellà. Vam visitar la central ara convertida en museu, una antiga indústria que encara conserva maquinària antiga i vam aprendre com es transportava l’aigua, vam observar les antigues màquines de vapor i les noves bombes que continuen funcionant.

A més, vam fer un taller on vam experimentar amb aigua i una substància X conceptes com la flotabilitat amb boles de fusta i vidre, l’evaporació i la densitat amb diferents líquids com la mel i l’oli. Vam plantejar hipòtesis i a partir dels experiments vam extreure conclusions seguint el mètode científic.

Un cop acabades les activitats vam dinar a l’entrada del museu i vam tenir estona per jugar i comentar el que havíem après. Ens ho vam passar d’allò més bé i vam gaudir molt de la sortida!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *